Ελλάδα

Την αποχώρησή του από τη Ν.Δ. ανακοίνωσε ο Βασίλης Κορκίδης

Την αποχώρησή του από τα όργανα του Τομέα Εμπορίου της Ν.Δ. ανακοίνωσε ο Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) εκφράζοντας έτσι τη διαφωνία του με τη λειτουργία των καταστημάτων 52 Κυριακές το χρόνο. Ο κ. Κορκίδης μόλις πριν από έναν μήνα ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, της οποίας αποτελεί στέλεχος εδώ και χρόνια.

Όπως είπε μιλώντας στην τηλεόραση του "Σκάι", έστειλε σήμερα το πρωί τη σχετική επιστολή του στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

«Το κάνω με πικρία. Παραμένω ψηφοφόρος της Ν.Δ.», δήλωσε ο κ. Κορκίδης.

Πρόσθεσε, επίσης, πως με τη δική του θέση για τη λειτουργία των καταστημάτων συντάσσονται οι Εμπορικοί Σύλλογοι Αττικής και Θεσσαλονίκης καθώς και των υπόλοιπων εμπορικών συλλόγων που περιλαμβάνονται στην επικείμενη υπουργική απόφαση.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η ΕΣΕΕ, από τον περασμένο Σεπτέμβριο που εκδηλώθηκε για πρώτη φορά η πρόταση του υπουργείου Ανάπτυξης να απελευθερώσει τις Κυριακές, εξέφρασε την κάθετη αντίθεση των μικρομεσαίων και την ευαισθησία του εμπορικού κόσμου της χώρας προς το υπουργείο σχετικά με το θέμα αυτό.

Σχόλια