Ελλάδα

Καβγάς Μακρή-Πιπιλή-Βλάχου στην Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου

Θερμό επεισόδιο με βαριές κουβέντες ακόμη και περί «φρενοκομείου» προκάλεσαν στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής οι ασταμάτητες διακοπές και παρεμβάσεις της Ραχήλ Μακρή κατά την ομιλία της βουλευτή της Ν.Δ. Φωτεινής Πιπιλή.

Με αφορμή, όπως μεταδίδει το skai.gr, την άποψη της κ. Πιπιλή, που κατηγόρησε τα πειθαρχικά συμβούλια του Δημοσίου τα οποία στο παρελθόν κωλυσιεργούσαν να κρίνουν «τα λαμόγια και τους παιδεραστές δημοσίου υπαλλήλους» όπως είπε, η κ. Μακρή εξεμάνη εναντίον της συναδέλφου της και των απόψεών της, φωνάζοντας «ντροπή» και πυροδοτώντας έναν καβγά άνευ προηγουμένου.

Ρ. ΜΑΚΡΗ: Ντροπή σας να αποκαλείτε τους δημοσίους υπαλλήλους λαμόγια…

Φ.ΠΙΠΙΛΗ: Στο χωριό σας αυτά…

Ρ. ΜΑΚΡΗ: Πάρτε το πίσω αυτό που είπατε, εγώ εκπροσωπώ τους δημοσίους υπάλληλους…

Φ. ΠΙΠΙΛΗ: Καλά, αρχίσαμε πάλι…

Γ. ΒΛΑΧΟΣ (πρόεδρος Επιτροπής): Λογοκρισία στους συναδέρφους θα κάνετε; Ποια είστε εσείς; Σταματήστε επιτέλους! Κάντε μου τη χάρη!

Ρ. ΜΑΚΡΗ: (συνεχείς διακοπές και φωνές)…

Γ. ΒΛΑΧΟΣ: Εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ με την περίπτωσή σας. Σταματήστε να μιλάτε επιτέλους! Πηγαίνετε τη βόλτα σας, κάντε μας τη χάρη. Αρκετά, αρκετά ως εδώ!!!

Ρ. ΜΑΚΡΗ: Δε θα με διώξετε, καταλάβατε;

Γ. ΒΛΑΧΟΣ: Είναι η ώρα για την παράσταση για τα κανάλια και για τα blogs. Άντε επιτέλους.

Ρ. ΜΑΚΡΗ: (φωνές)…

Στο σημείο αυτό, και ενώ η Φωτεινή Πιπιλή επιχείρησε να συνεχίσει την ομιλία της, η κ. Μακρή συνέχισε να ωρύεται με αποτέλεσμα η βουλευτής της Ν.Δ. να αποχωρήσει από την αίθουσα διαμαρτυρόμενη, ενώ τον ίδιο "δρόμο" ακολούθησε και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα αισθανόμενη προσβεβλημένη από τη συμπεριφορά της Ραχήλ Μακρή, αλλά και ο Θάνος Μωραΐτης.

Σύμφωνα με το skai.gr, ο πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Βλάχος επιχείρησε εκ νέου να συνετίσει την κ. Μακρή καλώντας τη να επανέλθει στην τάξη και λέγοντας:

Γ. ΒΛΑΧΟΣ: Τι παριστάνετε; Την άδειά σας θα πάρουν οι συνάδερφοι; Εσείς θα δώσετε μαθήματα; Πολύ ξεθαρρέψαμε εδώ μέσα και παραγνωριστήκαμε…

Δ. ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ: Εδώ είναι αίθουσα Κοινοβουλίου, όχι φρενοκομείο παρατήρησε - εκτός μικροφώνων - ο βουλευτής της Ν.Δ., ενώ τελικά και η Ραχήλ Μακρή αποχώρησε από τη συνεδρίαση.

Σχόλια