default-image

Στο Λασίθι η Μαρία Τσόκα

Κρήτη
Στο Λασίθι η Μαρία Τσόκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Οργώνει" την Κρήτη η Μαρία Τσόκα, σύζυγος του υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκα, η οποία, μετά την ολοκλήρωση της επιτυχημένης 6ήμερης περιοδείας στην ΠΕ Χανίων, σήμερα θα βρίσκεται στo Λασίθι.

Η κ. Τσόκα, συνοδευόμενη από τη σύζυγο του υπ. αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Ζερβάκη, θα γυρίσει τις επόμενες τέσσερεις μέρες όλο το Λασίθι, με σταθμούς σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, μονάδες υποστήριξης ψυχικά ασθενών, κέντρα αποκατάστασης ΑμεΑ και πολιτιστικούς φορείς της Περιφερειακής Ενότητας.

Μέσα από τη δράση της, η κ. Τσόκα δίνει και το στίγμα της νοοτροπίας με την οποία θα λειτουργήσει η Περιφέρεια Κρήτης την επόμενη ημέρα, αναδεικνύοντας ως βασική προτεραιότητα της αντίληψης του συνδυασμού "Κρήτη Μπορούμε" και του υπ. περιφερειάρχη, κ. Τσόκα, την κοινωνική αλληλεγγύη που δε θα αφήνει «κανέναν Κρητικό μόνο του».

Αρχικά, η κ. Τσόκα πραγματοποιεί επίσκεψη στην Τουρλωτή και επισκέπτεται τα Μέσα και Έξω Μουλιανά. Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Σητεία όπου θα ξεναγηθεί στο Λαογραφικό Μουσείο Λασιθίου και θα αναπτύξει τις θέσεις του συνδυασμού, σχετικά με την αξιοποίηση των πολιτιστικών θησαυρών της Περιφερειακής Ενότητας και εν συνεχεία θα επισκεφτεί το Κέντρο Ημέρας "Ψυχαργώ", που αποτελεί ένα Εθνικό Σχέδιο για την αλλαγή του τρόπου παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας, με μετάθεση του κέντρου βάρους από την παρεχόμενη ασυλικού τύπου περίθαλψη, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα, στην κοινοτική φροντίδα.

Η κ. Τσόκα δε σταματά όμως εδώ: Το Τοπλού, το Παλαιόκαστρο, η  Ζάκρος και τέλος το Πισκοκέφαλο ολοκληρώνουν την πρώτη ημέρα της περιοδείας της στο Λασίθι.

Συζητώντας με πολίτες και επισκέπτες των περιοχών που θα περιοδεύσει, διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι τα προβλήματα και προτείνοντας λύσεις από το πρόγραμμα του συνδυασμού "Κρήτη Μπορούμε", η δυναμική σύζυγος του υπ. περιφερειάρχη Κρήτης, κα. Μαρία Τσόκα, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο που με την ευγένεια και το ήθος της κερδίζει τη συμπάθεια και τη στήριξη των πολιτών στην υποψηφιότητα του κ. Τσόκα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News