default-image

Στην ιδαίτερη πατρίδα της η υποψήφια ευρωβουλευτής

Κρήτη
Στην ιδαίτερη πατρίδα της η υποψήφια ευρωβουλευτής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον τόπο της ιδιαίτερης καταγωγής της, το Λασίθι, βρέθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Γεωργία Στεφανάκη, καθώς συνόδευε τον πρόεδρο του κόμματος κ. Πάνο Καμμένο σε όλη τη διάρκεια της τετραήμερης περιοδείας του στην Κρήτη.

Η κ. Στεφανάκη είχε την ευκαιρία να συναντήσει φορείς και πολίτες και να έχει πολύ εποικοδομητικές επαφές.

Μετά την προγραμματισμένη επίσκεψη στο νοσοκομείο Σητείας η κ. Γεωργία Στεφανάκη συνοδευόμενη από κλιμάκιο των ΑΝ. ΕΛ. και τη συντονιστική του νομού επισκέφτηκε το Παλαίκαστρο Σητείας όπου συζήτησε με τους κατοίκους και την Επιτροπή αγώνα το θέμα της αδειοδότησης των ηλιοθερμικών βιομηχανιών.

Μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε σχετικά πως «ο τόπος μας είναι ένας εγκαταλελειμμένος νομός, από την πολιτεία. Οι κάτοικοι του, παιδιά ενός κατώτερου Θεού, εκλιπαρούν με πόνο, για το βασικότερο δικαίωμά τους, το δικαίωμα στην υγεία... ένας νομός έρμαιο των συμφερόντων… που μεθοδεύεται να ερημωθεί. Ο νομός Λασιθίου αποκομμένος, βρίσκεται στο στόχαστρο των επενδυτών σήμερα, στο όνομα  μιας υποτιθέμενης ανάπτυξης με τις φαραωνικές βιομηχανικές "Ελντοράντο" των ηλιοθερμικών- φωτοβολταϊκών και αιολικών πάρκων έτοιμες να εδραιωθούν, με τη συναίνεση των κυβερνώντων…», τόνισε η κ. Στεφανάκη.  

«Πρόκειται για παρανοϊκά σχέδια που θα μετατρέψουν το φυσικό κάλλος σε "κρανίου τόπο"…», συνέχισε στη δήλωσή της, καταλήγοντας «εδώ από το Παλαίκαστρο το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και εγώ προσωπικά ως υποψήφια ευρωβουλευτής, στέλνουμε μήνυμα ότι αυτού του είδους η ''ανάπτυξη"... δε θα περάσει, και καλούμε το λαό του Λασιθίου και της Κρήτης ευρύτερα, να προβεί σε οργανωμένη αντίσταση κατά των παρανοϊκών σχεδίων που στόχο έχουν να μετατρέψουν τον τόπο μας σε παραγωγό και μπαταρία ηλεκτρικής ενέργειας καταστρέφοντας το περιβάλλον μας, τον αγροτικό τομέα και το ξενοδοχειακό προϊόν μας…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News