default-image

"Αναγνώριση, έκφραση και χειρισμός συναισθημάτων στο σχολείο"

Ελλάδα
"Αναγνώριση, έκφραση και χειρισμός συναισθημάτων στο σχολείο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 30 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αλικαρνασσού, η επιμορφωτική ημερίδα που διοργάνωσε η σχολική σύμβουλος της 6ης Περιφέρειας του νομού Ηρακλείου κ. Μαρία Δρακάκη με τη συνεργασία των σχολικών συμβούλων κ. Ελένης Μαράκη και κ. Μαρίας Καδιανάκη, παρουσία δεκάδων εκπαιδευτικών, με κύριο θέμα "Αναγνώριση, έκφραση και χειρισμός συναισθημάτων στο σχολείο".

Κύριοι στόχοι της ημερίδας, οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας να γνωρίσουν και να μάθουν για τα συναισθήματα ως ρυθμιστές της ζωής και ανάμεσα στ' άλλα να αναγνωρίζουν και να διαχειρίζονται τα συναισθήματα στην σχολική τάξη. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας λειτούργησαν εργαστήρια και ομάδες εκπαιδευτικών για τη βιωματική άσκηση των συμμετεχόντων.

Ο διευθυντής του σχολείου Αντώνης Περισυνάκης, ο Σύλλογος Διδασκόντων και εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων η πρόεδρος Μαργαρίτα Πανάκα ευχαριστούν μέσω ανακοίνωσής τους «για την πολύτιμη βοήθεια» στη διοργάνωση τις σχολικές συμβούλους που εισηγήθηκαν στην ημερίδα, τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν καθώς και το βοηθητικό προσωπικό του σχολείου «για την άψογη διοργάνωσή της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News