default-image

''Η νέα γενιά θέλει και μπορεί να προσφέρει'' (Ηχητικό)

Κρήτη
''Η νέα γενιά θέλει και μπορεί να προσφέρει'' (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νέα γενιά , διεκδικώντας την ψήφο των Ελλήνων, ζητά να έχει τη δυνατότητα της προσφοράς προκειμένου να παλέψει μακριά από πολιτικά παιγνίδια για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο , μέσα σε μία Ευρώπη με αρκετές ανισότητες και με την πληγή της ανεργίας να αιμορραγεί περισσότερο από ποτέ.

Τα παραπάνω ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στο Ράδιο 9,84 η υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ''Ποτάμι'' Αναστασία Τοπαλίδου.

Η Α.Τοπαλίδου είναι υποψήφια διδάκτωρ του Τμήματος Ιατρικής Κρήτης και συνεργαζόμενη ερευνήτρια του Ινστιτούτου Τεχνολογίας και Έρευνας. Έχει ειδικευθεί στην ορθοπαιδική εμβιομηχανική και στη δημιουργία καινοτόμων τεχνολογιών για εφαρμογή στην ιατρική πράξη.

Παράλληλα, συμμετέχει σε ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα και έχει λάβει σχετικές διακρίσεις, βραβεία και υποτροφίες. Έχει αρκετές επιστημονικές δημοσιεύσεις, ομιλίες και παρουσιάσεις σε συνέδρια, ενώ έχει συμμετάσχει και σε συγγραφή βιβλίων.

Έχει εργαστεί και προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της σε συλλόγους ευπαθών ομάδων και ατόμων με αναπηρία επί σειρά ετών.

Τέλος, φέρει σημαντικές διακρίσεις στον αθλητισμό ως αθλήτρια και ως διαιτητής-κριτής σε Ολυμπιακούς Αγώνες και σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα μπάντμιντον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News