default-image

Θ. Πάγκαλος: "Τρομοκρατικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ"

Ελλάδα
Θ. Πάγκαλος: "Τρομοκρατικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή και το εξώδικο που έχει στείλει, υποστηρίζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ένα τρομοκρατικό κόμμα που μεταχειρίζεται αλήτικες μεθόδους. Μάλιστα, υποστήριξε ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις ευρωεκλογές ο ίδιος θα σκεφτεί ακόμη και το ενδεχόμενο να φύγει από την Ελλάδα.

Μιλώντας στο "Βήμα FM" ο πρώην υπουργός τόνισε ότι η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον ίδιο είναι απόλυτα ψευδής και κάλεσε τους «συντάκτες της να αποδείξουν διά της δικαστικής οδού αυτά για τα οποία τον κατηγορούν».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα τρομοκρατικό, που μεταχειρίζεται αλήτικες μεθόδους εναντίον των αντιπάλων του», τόνισε, υποστηρίζοντας ότι θα ήταν «ατύχημα» το να κυβερνήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός - και το πιστεύω, διότι έχω εκτίμηση στο μέσο όρο των Ελλήνων - δε θα υποβάλει τον εαυτό του σ' αυτήν την περιπέτεια», συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός.

Ο Θόδωρος Πάγκαλος τοποθετήθηκε και στο θέμα που έχει ανοίξει μετά την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοπππά, που πλέον κατεβαίνει υποψήφια στις ευρωεκλογές με τη ΔΗΜΑΡ.

Με αφορμή το θέμα αυτό έκρινε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πλέον κόμμα εξουσίας και απ' ό,τι φαίνεται δεν έχει τη δυνατότητα να ανακτήσει μια σημαντική παρεμβολή στην πολιτική ζωή του τόπου», δίνοντας παράλληλα δίκιο τόσο στον Ευάγγελο Βενιζέλο όσο και στον Γιώργο Παπανδρέου αλλά προσθέτοντας πως «εμένα δε με ενδιαφέρει ούτε ο Βενιζέλος ούτε ο Παπανδρέου. Με ενδιαφέρει το ΠΑΣΟΚ και ότι δεν υπάρχει ως κόμμα πια και θα αποδειχτεί αυτό και στις εκλογές πλέον. Έχει κατεδαφιστεί ως κόμμα, διότι ως παράταξη εξακολουθεί να υπάρχει».

Για τον Φώτη Κουβέλη είπε πως «νομίζει ότι έχει κόμμα και κοροϊδεύει κάποιους άλλους ότι έχει κόμμα, ενώ δεν έχει τίποτα και παριστάνει τώρα ότι θέλει κάτι να κάνει», ενώ χαρακτήρισε τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων με το ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, «συμπαθέστατο αγοράκι» κάνοντας πως δε θυμάται το όνομά του. «Πώς τον λένε; Τριανταφυλλίδη; Αυτόν το νεαρό… Εμένα με λένε γέρο, εγώ να μην τον πω αγοράκι; Συμπαθητικό είναι αυτό…», είπε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News