default-image

Οι πολιτικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στο Ηράκλειο

Κρήτη
Οι πολιτικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου ενόψει των εκλογικών μαχών του Μάη 2014 με σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία», με τις παρακάτω πολιτικές συγκεντρώσεις:

- Τρίτη 29/4 στις 7 μ.μ., στην πλατεία της Φορτέτσας, με ομιλητές τον Μανόλη Συντυχάκη, υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου και τον Δημήτρη Βρύσαλη, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, με τη "Λαϊκή Συσπείρωση".

- Τετάρτη 30/4, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Δειλινών, με ομιλητές τον Στέλιο Ορφανό, υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης, και την Κοκοσάλη Μαρία , υποψήφια δημοτική σύμβουλο Ηρακλείου, με τη "Λαϊκή Συσπείρωση".

- Παρασκευή 2/5, στις 7:30 μ.μ. στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στην Αλικαρνασσό, με ομιλητή τον Μανόλη Συντυχάκη, υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου, και τον Γιάννη Γωνιανάκη, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο, με τη "Λαϊκή Συσπείρωση".

- Δευτέρα 5/5, στις 7 μ.μ. στην πλατεία του Ατσαλένιου με ομιλητές τον Στέλιο Ορφανό, υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης, και τον Μανόλη Συντυχάκη, υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου, με τη "Λαϊκή Συσπείρωση".

- Δευτέρα 5/5, στις 7 μ.μ. στον Άγιο Σίλα, με ομιλητή τον Γιώργο Νταγκουνάκη, υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News