default-image

Αιχμές για τις ενισχύσεις από τον Σ. Τσόκα

Κρήτη
Αιχμές για τις ενισχύσεις από τον Σ. Τσόκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αιχμές αναφέρθηκε στις ενισχύσεις των κτηνοτρόφων ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκας, σημειώνοντας:

«Η απερχόμενη περιφερειακή Αρχή Κρήτης πετά το μπαλάκι για τις οικονομικές ενισχύσεις των κτηνοτρόφων στους ίδιους, αντί να πιέσει η ίδια το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης  και Τροφίμων να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του έναντι των κτηνοτρόφων του νησιού.

Οι κτηνοτρόφοι έχουν καταθέσει τα σχετικά δικαιολογητικά που τους ζητήθηκαν στις προθεσμίες που είχαν τεθεί και το υπουργείο είχε δεσμευθεί  ότι οι πληρωμές θα γίνονταν την επόμενη εβδομάδα του Πάσχα, πράγμα που μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί. 

Αντί η Περιφέρεια να ασκήσει με τον τρόπο της την πίεση που χρειάζεται στο ΥΠΑΤ, έρχεται σήμερα και τους ζητά να καταθέσουν δικαιολογητικά τα οποία βρίσκονται ήδη κατατεθειμένα.

Ο συνδυασμός μας "Κρήτη Μπορούμε" καλεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης  να τηρήσει τις δεσμεύσεις για τους κτηνοτρόφους της Κρήτης και την απερχόμενη περιφερειακή Αρχή να αναλάβει τις ευθύνες  της έναντι των κτηνοτρόφων.

Συνάντηση με τους υποψηφίους

Την πρώτη συνάντηση, μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού "Κρήτη Μπορούμε" στο Πρωτοδικείο, είχε χθες βράδυ με τους υποψήφιους της ΠΕ Ηράκλειου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκας.

Ο κ. Τσόκας παρουσίασε τους νέους υποψηφίους έναν-έναν χωριστά, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης και δυναμικότητας όλου του συνδυασμού.  

Ο κ. Τσόκας στο χαιρετισμό του είπε: «Είμαστε ο συνδυασμός των καθαρών και έντιμων ανθρώπων που έχουμε ηθική, αξιοπρέπεια και αγάπη για την Κρήτη μας, χωρίς συμφέρον και ανταλλάγματα. Ο καθένας ξεχωριστά πρέπει να δώσει το δικό του αγώνα, από το δικό του χώρο, με τις δικές του δυνάμεις και τη δική μας ισχυρή βοήθεια και στήριξη. Μαζί με τον Ζαχαρία Κεφαλογιάννη, θα είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή που μας χρειάζεστε ή θέλετε τις συμβουλές μας. Κανένας σε αυτόν τον αγώνα δε θα είναι μόνος του. Η μαγεία της αυτοδιοίκησης είναι η ποικιλία των ανθρώπων που συγκλίνουν σε ένα σκοπό. Είμαστε ψηφοδέλτιο νίκης, με πολύ δυνατούς ανθρώπους. Εσείς μας οδηγήσατε στην κορυφή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News