default-image

Άγρια κόντρα Κεγκέρογλου-Παναγιώταρου στη Βουλή

Ελλάδα
Άγρια κόντρα Κεγκέρογλου-Παναγιώταρου στη Βουλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζεται η "άγρια" κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του υφυπουργού Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου.

Για ψεύδη και υποκριτική στάση κατηγόρησε ο υφυπουργός Εργασίας το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, σήμερα Τρίτη στη Βουλή, κατά τη συνεδρίαση της κοινής Επιτροπής Κοινωνικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, αλλά ο κ. Παναγιώταρος επέμεινε ότι οι εμπορικές του δραστηριότητες για προγράμματα μεταναστών είναι «νόμιμες».

Απευθυνόμενος στο διευθυντή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας Γκι Ράιντερ που συμμετέχει στις εργασίες της Επιτροπής, ο Ηλίας Παναγιώταρος είπε ότι «έρχεστε στην Ελλάδα, κυκλοφορείτε με λιμουζίνες σε άδειους δρόμους και μένετε σε λαμπερά ξενοδοχεία. Περπατήστε στη Σταδίου, στην Αιόλου και αλλού για να δείτε τα λουκέτα και τις συνθήκες εργασίας στην Ελλάδα», τόνισε προκαλώντας την αντίδραση του υφυπουργού.

«Λέτε ψέματα. Μαζί μου κυκλοφορεί ο κ. Ράιντερ με ένα Polo Ι.Χ. δεκαετίας. Μιλάει κάποιος που μισεί τους μετανάστες αλλά την ίδια ώρα πουλάει εμπορεύματα για το πρόγραμμα μεταναστών. Λέει ψέματα», ήταν η άμεση απάντηση του κ. Κεγκέρογλου.

Ο κ. Παναγιώταρος έσπευσε να υπερασπιστεί τη στάση που κράτησε ως επαγγελματίας: «Νόμιμες εμπορικές δραστηριότητες είχα σε αντίθεση με το δικό σας κόμμα που ελέγχεται για παράνομες δραστηριότητες αρκετών εκατομμυρίων ευρώ», είπε.

«Σας ενοχλούν οι νόμιμες επιχειρήσεις. Έχετε βάλει 6 μήνες να μας ελέγχουν και δε βρήκατε τίποτα», πρόσθεσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News