Ελλάδα

Μιχάλης Κριτσωτάκης εναντίον Σταύρου Αρναουτάκη

Ανακοίνωση εξέδωσε η "Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης" και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Μιχάλης Κριτσωτάκης σχετικά με τη - βασιζόμενη, όπως αναφέρει, σε «ανυπόστατα δημοσιεύματα» - ανακοίνωση του κ. Αρναουτάκη.

Όπως υποστηρίζει, «θεωρούμε πως η χθεσινή ανακοίνωση του συνδυασμού του κυρίου Αρναουτάκη, σε συνδυασμό με το δημοσίευμα του "έμπειρου" δημοσιογράφου του "Εθνους" Γιάννη Σαραντάκου, δείχνει όχι μόνο τον πανικό και την ένδεια επιχειρημάτων αλλά και τη διαπλοκή που συνδέει συγκεκριμένους δημοσιογραφικούς κύκλους με πολιτικά συμφέροντα .

Όχι μόνο γιατί προσπαθεί να υποβαθμίσει τη δυναμική της "Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης" που έχει πρόγραμμα για τις ανάγκες της κοινωνίας της Κρήτης και όχι μονοδιάστατα για την "απορροφητικότητα", με συνδυασμό νίκης και με μια δυναμική που φαίνεται πλειοψηφική σε όλη την κρητική κοινωνία, αλλά κυρίως γιατί το κάνει μέσω δημοσιεύματος που επικαλείται πηγές του ΣΥΡΙΖΑ (!) που θεωρούν, υποτίθεται, το συνδυασμό μας να παλεύει για τη δεύτερη θέση, αλλά στο τέλος να... χάνει από τον κ. Αρναουτάκη!

Δεν έχουν έργο, δεν έχουν επιχειρήματα, και έχουν στην πλάτη τους το Μνημόνιο που ψήφισαν και εφάρμοσαν στην Κρήτη απαρέγκλιτα - ο κ. Αρναουτάκης ως υφυπουργός Ανάπτυξης, μαζί με τον κ. Τσόκα, ως διορισμένο από τη Ν.Δ. παλιότερα περιφερειάρχη, και νυν γ.γ. υπουργείου Ανάπτυξης. Ποια μνημονιακή ρύθμιση να  πρωτοθυμίσουμε στον κρητικό λαό από το υπουργείο του κ. Τσόκα (το φρέσκο γάλα και την κτηνοτροφία,  τα φαρμακεία, τα ταξί, την ακρίβεια;).

Δεν έχουν λύσει - ούτε καν προχώρησαν σε λύσεις - τα ζητήματα του τόπου. Προτίμησαν να προχωρήσουν στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στην Κρήτη στηρίζοντας τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, βυθίζοντας τις λαϊκές μάζες στην εξαθλίωση, και τώρα αναζητούν τη νίκη μέσω φημών, ανυπόστατων δημοσιευμάτων και επικαλούμενοι ψεύτικες και δίχως όνομα πληροφορίες. Έχουν, όμως, για τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις ένα ελαφρυντικό. Αφού δεν έχουν επιχειρήματα τι άλλο να κάνουν για να εξασφαλίσουν την πολιτική τους επιβίωση;

Ο κρητικός λαός θα τους κρίνει».

Το πρόγραμμα περιοδειών του Μιχάλη Κριτσωτάκη

Ο επικεφαλής της παράταξης "Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης" και υποψήφιος περιφερειάρχης, Μιχάλης Κριτσωτάκης, και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Απόλλωνας Φιλιππής μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και μέλη της "Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης" περιόδευσαν τη Δευτέρα 28 Απριλίου στην Αλικαρνασσό και τον Κατσαμπά, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τους πολίτες.

Τα μέλη των κλιμακίων συζήτησαν με τους κατοίκους το πρόγραμμα της "Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης" και διένειμαν φυλλάδιο με τους βασικούς άξονές του.

Σήμερα Τρίτη κλιμάκια της παράταξης επισκέπτονται τα Δικαστήρια και άλλες υπηρεσίες στο κέντρο της πόλης.

Το απόγευμα θα περιοδεύσουν στο Μασταμπά και έχουν συνάντηση με το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΝΗ.

Την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014, παραμονή της πρωτομαγιάτικης απεργίας, θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου, τη μάντρα του Δήμου και το Αστυνομικό Μέγαρο. Την 1η Μάη θα συμμετέχουν στη συγκέντρωση, στις 10:00, στο ΕΚΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια