default-image

Ν.Δ.: "Δική μας πρωτοβουλία η συνταγματική αναθεώρηση"

Ελλάδα
Ν.Δ.: "Δική μας πρωτοβουλία η συνταγματική αναθεώρηση"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αιχμηρή απάντηση στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, μέσω της οποίας η Χαριλάου Τρικούπη σημείωνε πως είχε «διατυπώσει δέσμες ιδεών και προτάσεων» για τη φερόμενη επικείμενη συνταγματική αναθεώρηση πριν τις εκλογές του Μαΐου, εξέδωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας βουλευτής Ιωαννίνων Άννα Ασημακοπούλου.

«Οι προτάσεις για τη συνταγματική αναθεώρηση και τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα αποτελούν μια πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας και συνέχεια της προεκλογικής δέσμευσης του προέδρου της κ. Αντώνη Σαμαρά», σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Οι προτάσεις αυτές», συνεχίζει, «θα τεθούν στην κρίση των πολιτών και των κομμάτων προκειμένου να ξεκινήσει η ουσιαστική φάση της διαδικασίας για την αναθεώρηση του Συντάγματος, ο δημοκρατικός, δηλαδή, διάλογος και επί της διαδικασίας και επί του περιεχομένου.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα της Νέας Δημοκρατίας, την οποία δεν εξαρτά από προηγούμενη έγκριση κανενός.

Είναι σημαντικό ο σεβασμός που δείχνει η Νέα Δημοκρατία στις κομματικές πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ να επιδεικνύεται και αντίστροφα», καταλήγει η Ν.Δ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News