default-image

Στη δυτική Κρήτη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Κρήτη
Στη δυτική Κρήτη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με σειρά συναντήσεων, σε Ρέθυμνο και Χανιά, έκλεισε την προεκλογική του περιοδεία στην Κρήτη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Φουντουλάκης. Ο εκπρόσωπος των ατόμων με αναπηρία και μοναδικός Κρητικός στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, παραβρέθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Ρεθύμνου, Μιχάλη Ανδρουλάκη, ενώ στα Χανιά συναντήθηκε με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχη Ανάπτυξης, Γιώργο Σταθάκη.

Ο κ. Φουντουλάκης συνοδευόμενος και από τον πρόεδρο του σωματείου ΑμεΑ, Ίκαρος Ρεθύμνου, Δημήτρη Τσαχάκη, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου για τις δημοτικές εκλογές, Μιχάλη Ανδρουλάκη αλλά και με πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης «Ρέθυμνο-Αλληλεγγύη-Ανατροπή». Η παρουσία ενός Κρητικού στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει περάσει απαρατήρητη, κάτι που υπερθεματίστηκε και στη συνάντηση με τον βουλευτή του κόμματος, Γιώργο Σταθάκη στα Χανιά, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα του τόπου στον τομέα της προσβασιμότητας των ΑμεΑ, της υγείας και της κοινωνικών παροχών στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. 

«Η Κρήτη χρειάζεται τη δική της φωνή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κάτι που μου επισημάνθηκε απ` όλους κατά την εξαήμερή παρουσία μου στην μεγαλόνησο. Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με εκπροσώπους φορέων και των τεσσάρων νομών, με εκπροσώπους της πολιτικής και δημοτικής ζωής του τόπου, αλλά και πλήθος κόσμου που αναγνωρίζει στο πρόσωπό μου την φωνή των ευπαθών ομάδων στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Κρητικοί, άνδρες και γυναίκες, ξέρουν ότι μπορούν να στηριχθούν πάνω μου, γιατί γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει να είσαι σε δύσκολη θέση. Αντιπροσωπεύω άλλωστε έναν χώρο, που σε καθημερινή βάση είναι υποχρεωμένο να περνάει διαφόρων ειδών εμπόδια για να μπορέσει να επιβιώσει», ήταν η δήλωση του προέδρου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίας, Γιώργος Φουντουλάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News