default-image

Στον ΕΟΠΥΥ, στη ΔΕΥΑΗ και σε χωριά αύριο ο Ευ. Κουκιαδάκης

Κρήτη
Στον ΕΟΠΥΥ, στη ΔΕΥΑΗ και σε χωριά αύριο ο Ευ. Κουκιαδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον ΕΟΠΥΥ καθώς και τη ΔΕΥΑΗ θα επισκεφτεί αύριο Τρίτη, στις 10 το πρωί, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης και κλιμάκιο περιφερειακών συμβούλων, του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη", στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο κ. Κουκιαδάκης και η αντιπροσωπεία των υποψηφίων θα περιοδεύσουν σε χωριά των Δήμων Αρχανών-Αστερουσίων και Μίνωα Πεδιάδος. Πιο συγκεκριμένα θα επισκεφτούν τις περιοχές: Μυρτιά, Αστρακοί, Αγίες Παρασκιές, Μελέσες, Αλάγνι, Αστρίτσι, Βόνη, Ζωφόροι, Θραψανό, Ευαγγελισμός, Γεράκι, Μαθιά, Λιλιανό, Αμαριανό, Κασταμονίτσα, Λυττός, Πολυθέα, Καστέλι, Αποστόλοι, Σαμπάς και Καρουζανό.

Η αναχώρηση της αντιπροσωπείας θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα από τα γραφεία του συνδυασμού στην πλατεία Ελευθερίας.

Τα αγροτικά θέματα μπήκαν στο επίκεντρο της σημερινής περιοδείας του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Ευριπίδη Κουκιαδάκη και υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη" σε δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Γόρτυνας.

Ο αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιοι του συνδυασμού ξεκίνησαν από το χωριό Βουρβουλίτης, και συνέχισαν στα χωριά Χουστουλιανά, Μητρόπολη, Πλάτανος, Πλώρα Απεσωκάρι, Βασιλικά Ανώγεια, Βαγιονιά, Στάβιες, Διονύσι, Στέρνες, Ασήμι, Σοκαρά, Λούρες, Στόλοι , Γκαγκάλες και Άγιοι Δέκα.

Οι κάτοικοι των περιοχών του δήμου Γόρτυνας επεφύλαξαν μια θερμή υποδοχή στο κλιμάκιο του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη", εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη στο συνδυασμό και στον υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Στις επαφές που έγιναν ο αντιπεριφερειάρχης αλλά και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο που έχει γίνει ειδικά στον αγροτικό τομέα με στόχο την στήριξη του εισοδήματος των παραγωγών. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην προσπάθεια  ανάδειξης της ποιότητας των κρητικών προϊόντων, μέσα από την ενιαία ονομασία «ΚΡΗΤΗ», ισχυροποιώντας τη θέση τους στις αγορές εσωτερικού και εξωτερικού.  Όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης ήδη έχουν πιστοποιηθεί 161 προϊόντα με το σήμα ποιότητας και εντοπιότητας-brand name "ΚΡΗΤΗ", δηλαδή την ενιαία ταυτότητα, βάσει της οποίας τα προϊόντα μας θα υποστηρίζονται στις διεθνής και εγχώριες αγορές. Κάλεσε δε παραγωγούς και τυποποιητές αγροτικών προϊόντων να συμμετέχουν στο πρόγραμμα πιστοποίησης καθώς με τον τρόπο αυτό η προστιθέμενη αξία στα προϊόντας τους, δηλαδή στην ίδια τους τη δουλειά θα είναι ιδιαίτερα σημαντική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News