Ελλάδα

Η Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης απαντά σε δημοσίευμα

Η  Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης προχώρησε σε ανακοίνωση σχετικά με τη χθεσινή ανακοίνωση του συνδυασμού του κ. Αρναουτάκη και σε συνδυασμό με το ανυπόστατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος»

Αναλυτικότερα αναφέρεται:

Θεωρούμε πως η χθεσινή ανακοίνωση του συνδυασμού του κυρίου Αρναουτάκη, σε συνδυασμό με το δημοσίευμα του "έμπειρου" δημοσιογράφου του "Εθνους" Γιάννη Σαραντάκου, δείχνει όχι μόνο τον πανικό και την ένδεια επιχειρημάτων αλλά και τη διαπλοκή που συνδέει συγκεκριμένους δημοσιογραφικούς κύκλους με πολιτικά συμφέροντα .

 Όχι μόνο γιατί προσπαθεί να υποβαθμίσει τη δυναμική της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης που με πρόγραμμα για τις ανάγκες της κοινωνίας της Κρήτης και όχι μονοδιάστατα για την "απορροφητικότητα", με συνδυασμό νίκης και με μια δυναμική που φαίνεται πλειοψηφική σε όλη την Κρητική κοινωνία.

Αλλά κυρίως γιατί το κάνει μέσω δημοσιεύματος που επικαλείται πηγές του ΣΥΡΙΖΑ (!) που θεωρούν, υποτίθεται, το συνδυασμό μας να παλεύει για τη δεύτερη θέση, αλλά στο τέλος να... χάνει από τον κο Αρναουτάκη!

Δεν έχουν έργο, δεν έχουν επιχειρήματα, έχουν στην πλάτη τους το Μνημόνιο που ψήφισαν, ο Αρναουτάκης ως υφυπουργός Ανάπτυξης,  και εφάρμοσαν στην Κρήτη απαρέγκλιτα, μαζί με τον κο Τσόκα, ως διορισμένο από τη ΝΔ παλιότερα περιφερειάρχη, και νυν γ.γ. Υπουργείου Ανάπτυξης. Ποια μνημονιακή ρύθμιση να  πρωτοθυμίσουμε στον Κρητικό λαό από το υπουργείο του κ. Τσόκα  (το φρέσκο γάλα και την κτηνοτροφία,  τα φαρμακεία, τα ταξί, την ακρίβεια;).

Δεν έχουν λύσει ούτε καν προχώρησαν σε λύσεις  στα ζητήματα του τόπου. Προτίμησαν να προχωρήσουν στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στην Κρήτη στηρίζοντας τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου, βυθίζοντας τις λαϊκές μάζες στην εξαθλίωση, και τώρα αναζητούν τη νίκη μέσω φημών, ανυπόστατων δημοσιευμάτων και επικαλούμενοι ψεύτικες και δίχως όνομα πληροφορίες.

Έχουν, όμως, για τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις ένα ελαφρυντικό. Αφού δεν έχουν επιχειρήματα τι άλλο να κάνουν για να εξασφαλίσουν την πολιτική τους επιβίωση;

Ο Κρητικός λαός θα τους κρίνει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια