default-image

Θρήνος για το 13χρονο που χάθηκε σε λούνα παρκ στο Ελληνικό

Ελλάδα
Θρήνος για το 13χρονο που χάθηκε σε λούνα παρκ στο Ελληνικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε τραγωδία εξελίχθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, το παιχνίδι δύο ανήλικων αδελφών σε λούνα παρκ στη συμβολή των οδών Κύπρου και Γούναρη στο Ελληνικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα ξαφνικό μπουρίνι σήκωσε τον φουσκωτό κύλινδρο μέσα στον οποίο βρίσκονταν τα δύο αδέλφια, με αποτέλεσμα να ξεφύγει από τη φουσκωτή πισίνα και να αρχίσει να χτυπά δεξιά κι αριστερά σε άλλα αντικείμενα του λούνα παρκ.

Οι γονείς τους και οι άλλοι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να συνεφέρουν τα παιδιά, τα οποία τελικά διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Όπως έγινε γνωστό από το νοσοκομείο, το 13χρονο αγόρι όταν διακομίστηκε ήταν ήδη νεκρό, ωστόσο έγινε προσπάθεια ανάνηψής του επί 40 λεπτά, χωρίς αποτέλεσμα.

Η 9χρονη αδελφή του νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με θλάση στον πνεύμονα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση του κοριτσιού είναι καλή.

Από την αστυνομία συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι του λούνα παρκ, οι οποίοι εξετάστηκαν στο  αστυνομικό τμήμα Ελληνικού. Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και βαρειές σωματικές βλάβες.

Ο ιδιοκτήτης επικοινώνησε με τους αστυνομικούς, στους οποίους δήλωσε ότι έχει άδεια για το λούνα παρκ.

Η αστυνομία εξετάζει τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος και αν τηρούνταν οι κανόνες ασφαλείας στο χώρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News