default-image

Απάντηση στον Πλακιωτάκη από ΣΥΡΙΖΑ Μεραμπέλου για Τσίπρα

Κρήτη
Απάντηση στον Πλακιωτάκη από ΣΥΡΙΖΑ Μεραμπέλου για Τσίπρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχετικά με την επίσκεψη Τσίπρα στο Λασίθι η τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Ε. Μεραμπέλου προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για πανικό και τρικυμία στην οποία βρίσκεται ο κ. Πλακιωτάκης.  

Αναλυτικά αναφέρεται: «Διαβάζοντας τη δήλωση του κ. Πλακιωτάκη σχετικά με την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, αισθανόμαστε την ανάγκη καταρχήν να κατανοήσουμε τον πανικό του, τόσο του ίδιου όσο και των πέριξ αυτού, για τη μεγάλη επιτυχία και την καθολική αποδοχή που έτυχε η περιοδεία του προέδρου μας σε ολόκληρο το νομό.

Κατανοούμε πλήρως την τρικυμία στην οποία βρίσκεται ο κ. Πλακιωτάκης και όσοι υποστηρίζουν την κυβέρνηση των υποτακτικών της κ. Μέρκελ, βλέποντας την όλο και μεγαλύτερη αποδοχή της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ από την κοινωνία.

Κακόβουλες επικοινωνιακές τακτικές, ψεύδη και ανακρίβειες που επιστρατεύονται κατά την προσφιλή συνήθεια του "επικοινωνιακού" επιτελείου της κυβέρνησης Σαμαρά δε βρίσκουν πλέον πρόσφορο έδαφος στη συνείδηση του λαού μας, εκθέτοντας όλο και περισσότερο τον κ. Σαμαρά, προσωπικά υπεύθυνο και ενορχηστρωτή αυτών των ανήθικων πρακτικών.

Αν είναι δυνατόν να μιλάνε για τη σωτηρία της χώρας:

• αυτοί που έχουν απαξιώσει τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες

• αυτοί που αντί να νομοθετούν δημοκρατικά προσπαθούν με τροπολογίες-"ντροπολογίες" να πακετάρουν δεκάδες άρθρα διαφορετικού περιεχομένου μεταξύ τους και να αναγκάζουν εκβιαστικά τους βουλευτές να τα ψηφίσουν σαν ένα, στερώντας τη δυνατότητα στους εκλεγμένους εκπροσώπους του λαού να διαφοροποιούνται όπου χρειάζεται (βλέπε περίπτωση Διαλυνάκειου Νοσοκομείου)

• αυτοί που δίνουν τη δυνατότητα στους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς της κυβέρνησης να σπεκουλάρουν εις βάρος της αντιπολίτευσης κατασκευάζοντας μια εικονική πραγματικότητα και μια νεφελώδη εικόνα θέλοντας να αποπροσανατολίσουν το δοκιμαζόμενο εδώ και τέσσερα χρόνια ελληνικό λαό.

Όσον αφορά στα "πλεονάσματα", την "έξοδο" από την κρίση και την "ανοδική πορεία" που μας επιφυλάσσετε - αλήθεια, σε ποια χώρα ζείτε κ. Πλακιωτάκη; - σας παραθέτουμε τα στατιστικά στοιχεία για το 2013 που στις 24/4/14 η ΕΛΣΤΑΤ δημοσίευσε και η EUROSTAT, και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, αποδέχτηκε χωρίς αστερίσκους, που απογυμνώνουν την προσπάθεια της κυβέρνησης Σαμαρά και της μερκελοκρατούμενης Ε.Ε. να μας παρουσιάσουν με πρακτικές δημιουργικής λογιστικής μια εικονική πραγματικότητα.

231 δισ.€

182 δισ.€

299,6 δισ.€

319 δισ.€

ΧΡΕΟΣ ως ποσοστό του ΑΕΠ

Κύριε Πλακιωτάκη, αν δεν καταλαβαίνετε τα στοιχεία που παραθέτουμε και τις τραγικές επιπτώσεις που έχουν φέρει στην Ελλάδα και τους Έλληνες κι αυτό θα το κατανοήσουμε. Αυτό που σε καμία περίπτωση δε θα κάνουμε είναι να σας απενοχοποιήσουμε για τα "ναι σε όλα " που με τόση πειθαρχία ψηφίζατε ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της Μέρκελ και των υπολοίπων εντολέων σας». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News