default-image

Οι 40 υποψήφιοι στη Χερσόνησο με τον Γιώργο Χαλκιαδάκη

Κρήτη
Οι 40 υποψήφιοι στη Χερσόνησο με τον Γιώργο Χαλκιαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ονόματα των πρώτων σαράντα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από τις εκλογικές περιφέρειες Χερσονήσου, Γουβών και Επισκοπής ανακοίνωσε σήμερα το Γραφείο Τύπου του ανεξάρτητου συνδυασμού "Πολίτες για την Κοινωνία και το Περιβάλλον του Δήμου Χερσονήσου" με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Χαλκιαδάκη. Δε συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα από την εκλογική περιφέρεια Μαλίων που θα ανακοινωθούν σύντομα μαζί με τα υπόλοιπα ονόματα των συμμετεχόντων στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, πρόκειται για «ανθρώπους νέους, είτε στην ηλικία, είτε στην αυτοδιοίκηση, δημιουργικούς, ικανούς, εκπροσώπους όλων των παραγωγικών τάξεων αλλά και άτομα με εμπειρία και αποδεδειγμένη προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων στο συνδυασμό ήταν η εντιμότητα, η ακεραιότητα, ή συνέπεια, η νεωτεριστική-καινοτομική σκέψη και διάθεση για δράση, η ανιδιοτελής προσφορά, το πάθος για λύση των προβλημάτων του δήμου, ενάντια σε αυτούς που θεωρούν το Δήμο και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας κληρονομικό δικαίωμα, ενάντια στο φθαρμένο και κοινωνικά αδιάφορο πολιτικό κατεστημένο και το οπισθοδρομικό παρελθόν, με τις ψεύτικες υποσχέσεις, την προσωπική προβολή, τις πελατειακές σχέσεις, την οικογενειοκρατία και την αναξιοκρατία που μας οδήγησαν στη σημερινή μιζέρια.

Τα πρώτα σαράντα ονόματα, κατά αλφαβητική σειρά, των υποψηφίων του ανεξάρτητου συνδυασμού "Πολίτες για την Κοινωνία και το Περιβάλλον του Δήμου Χερσονήσου" με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Χαλκιαδάκη είναι:

Νίκος

Ζαχαρένια (Ρένια)

Περιφερειακή Ανάπτυξη

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Ηλεκτρονικός, Εφευρέτης

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Καψετάκη

Συνταξιούχος Ολυμπιακής

Νίκος

Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

Μαστοράκης

Ιατρικός Επισκέπτης

Ιπτάμενος Χειριστής

Περβολαράκη

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Τοπογράφος Μηχανικός

Αρχιτέκτονας Μηχανικός

Διοίκηση Επιχειρήσεων

Νίκος

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Επαγγελματίας Τουρισμού

Συνταξιούχος ΔΕΗ

Συνταξιούχος Εμπορικού Ναυτικού

Διδάκτωρ Οικονομικών

Ειρήνη

Διδάκτωρ Πληροφορικής Ι.Τ.Ε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News