default-image

Το "Ποτάμι" μπορεί να κυβερνήσει λέει ο Στ. Θεοδωράκης

Ελλάδα
Το "Ποτάμι" μπορεί να κυβερνήσει λέει ο Στ. Θεοδωράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πεποίθηση πως το Ποτάμι μπορεί να κυβερνήσει εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του, ενώ προσδιορίζοντας τον πολιτικό χώρο στον οποίο θα κινηθεί το κόμμα του ξεκαθάρισε πως «δεν είμαστε με όλους».

«Δεν είμαστε μια παρέα αργόσχολων που είπαμε στον ελεύθερο χρόνο μας να κάνουμε και λίγο πολιτική. Είμαστε άνθρωποι που έχουμε δοκιμαστεί στη ζωή, μάλλον τα έχουμε καταφέρει και τώρα θέλουμε να δουλέψουμε για τη χώρα», είπε ο κ. Θεοδωράκης εξηγώντας στην «Καθημερινή» την πεποίθησή του πως στελέχη από το Ποτάμι μπορούν να κυβερνήσουν.

Ακόμη υπεραμύνθηκε της επιλογής να μην έχει ενταχθεί ακόμη σε κάποια ομάδα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, δηλώνοντας πως προτίμησαν να μείνουν ανεξάρτητοι και «να συζητήσουμε με Σοσιαλιστές, Φιλελεύθερους, Πράσινους, για τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται προκειμένου η Ε.Ε. να αρχίσει να λειτουργεί δίκαια και αποτελεσματικά». Συμπλήρωσε όμως πως είναι προφανές το τόξο στο οποίο κινείται το Ποτάμι και πως «δεν είμαστε με όλους».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν το κόμμα βρίσκεται πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ, απάντησε «Εχουμε συγγενείς και στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Ν.Δ. Οχι πολλούς, αλλά έχουμε. Δεν είναι όλοι ακροδεξιοί στη Ν.Δ. ούτε είναι όλοι σταλινικοί στον ΣΥΡΙΖΑ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News