Ελλάδα

Αύριο η παρουσίαση του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη"

Τους υποψήφιους  περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη" παρουσιάζει το Σάββατο 12 Απριλίου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

Η παρουσίαση του συνδυασμού θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 το βράδυ, στο κέντρο "Αναδρομές", στις Κάτω Αρχάνες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης θα παρουσιάσει το σύνολο των υποψηφίων και για τις τέσσερεις περιφερειακές ενότητες της Κρήτης, ενώ θα δώσει και το στίγμα του συνδυασμού, καθώς και τις προτεραιότητες του για την επόμενη πενταετία.

Ο κ. Αρναουτάκης θα παρουσιάσει το σχεδιασμό, που έχει γίνει από την Περιφέρεια Κρήτης  για τη Νέα Προγραμματική Περίοδο, ο οποίος βάζει και πάλι στο επίκεντρο τον κρητικό και την ανάπτυξη της Κρήτης  με γνώμονα το συγκρητισμό και την ενότητα του νησιού μας.

Το πρόγραμμα του συνδυασμού του υποψήφιου περιφερειάρχη κ. Σταύρου Αρναουτάκη, που θα παρουσιαστεί αύριο Σάββατο, αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και δίνει έμφαση στην απασχόληση, στην επιχειρηματικότητα και  στην τόνωση της τοπικής οικονομίας ώστε η Κρήτη την επόμενη πενταετία να συνεχίσει να είναι Πρώτη Δύναμη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια