default-image

Για "μισές αλήθειες" κάνει λόγο ο Γιώργος Μηλιαράς

Κρήτη
Για "μισές αλήθειες" κάνει λόγο ο Γιώργος Μηλιαράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

                 Απάντηση έδωσε ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιώργου Μηλιαρά στην από 07-04-2014 ανακοίνωση της παράταξης της μειοψηφίας «ψηφίΖω Λασίθι με ελπίδα και όραμα» αναφέροντας:

"Διαβάζω στην ανακοίνωση του κ. Γ. Μακράκη, πως δεν θα συμμετέχει  στο Δήμο, παρά μόνο σε δημόσιο διάλογο. (!!!)Το ερώτημα όμως είναι: Που συμμετείχε  μέχρι τώρα; Είναι γνωστό πως δεν ερχόταν στα Δημοτικά Συμβούλια - και δεν είναι ο μόνος από τους φερόμενους ως υπογράφοντες - και όσες φορές ήρθε, μάλλον το έπραξε για να μην εκπέσει του αξιώματος, όπως προβλέπει ο νόμος. Η αλήθεια είναι πως παρέμεινε και παραμένει μακριά από τα προβλήματα του τόπου και της κοινωνίας, ασκώντας αφ' υψηλού κριτική αλλά χωρίς ουσιαστική   συμμετοχή παρά τη θεσμική του υποχρέωση. Δυστυχώς  λειτουργεί και πάλι ως ένας περιηγητής του Λασιθιού, που κατά περιόδους θυμάται - αυτή τη φορά για λογαριασμό τρίτων - πως έχει δημόσιο ρόλο.

Και πάλι, άγνοια, ψέματα, μισές αλήθειες, αυθαίρετες ερμηνείες, όλα μαζί ανακατεμένα, για να δημιουργηθούν εντυπώσεις. Όλα έχουν απαντηθεί και αναλυθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο κι όχι μόνο. Οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής έχουν γνωστοποιηθεί μία προς μία προς τον κόσμο. Τα υπόλοιπα εντάσσονται στη λογική της προεκλογικής περιόδου, σε διατεταγμένο ρόλο, την οποία κάποιοι βιάζονται να αρχίσουν".   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News