default-image

Δεν κλείνει τελικά το Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας

Κρήτη
Δεν κλείνει τελικά το Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου αναφέρεται ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Απόστολος Κλινάκης, ο οποίος τονίζει ότι το συγκεκριμένο σχολείο δεν πρόκειται να κλείσει αφού εγκρίθηκε η περίφημη πιστοποίηση για τους δυο κύκλους του  ΣΕΠ για δυο έτη.  

«Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε σήμερα από τον Εθνικό Επιθεωρητή Ευρωπαϊκών Σχολείων σε θέματα Πρωτοβάθμιας, κατά τη συνεδρίαση του Αν. Συμβουλίου των Ευρωπαϊκών Σχολείων, που πραγματοποιήθηκε από 8-10/4/2014, εγκρίθηκε η πιστοποίηση για τους δυο κύκλους του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας (ΣΕΠ) Ηρακλείου για δυο έτη.

Η έγκριση αυτή ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, και κυρίως της κοινής προσπάθειας όλων, υπουργείου Παιδείας, Ελλήνων Επιθεωρητών Ευρωπαϊκών Σχολείων, ENISA, Περιφέρειας Κρήτης, Περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου, Δήμου Ηρακλείου, Συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων του ΣΕΠ, Διεύθυνσης, Υποδιεύθυνσης, Εκπαιδευτικού προσωπικού και μαθητών του σχολείου.  

Σε όλους αυτούς επιθυμούμε να εκφράσουμε συγχαρητήρια και ευχαριστίες για τις προσπάθειες που κατέβαλαν, ώστε να επιτευχθεί το θετικό αποτέλεσμα της Πιστοποίησης του ΣΕΠ, αφού όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σε θέματα κτηριακά και στελέχωσής του συγκεκριμένου σχολείου, θέματα για τα οποία  απαιτήθηκε η ανάληψη δεσμεύσεων ενώπιον του Αν Συμβουλίου.  

Οι δεσμεύσεις αυτές αποτελούν πρόκληση για όλους τους εμπλεκόμενους, για να αποδειχθεί ότι μπορούμε με την κοινή προσπάθεια και την ομαλή συνεργασία όλων μας, να εξασφαλίσουμε εκείνες τις συνθήκες που θα εγγυηθούν το μέλλον του ΣΕΠ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News