default-image

Μπακογιάννη: Η Μέρκελ αναγγείλει συγκεκριμένα προγράμματα χρηματοδότησης

Ελλάδα
Μπακογιάννη: Η Μέρκελ αναγγείλει συγκεκριμένα προγράμματα χρηματοδότησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Περιμένω από την κα. Μέρκελ - και μας το χρωστάει - να αναγγείλει συγκεκριμένα προγράμματα χρηματοδότησης επιχειρήσεων»  δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιαννη.

Όπως είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δε θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας αν δεν χρηματοδοτηθούν οι επιχειρήσεις, κυρίως οι μικρές.

Χαρακτήρισε εξαιρετική τη δουλειά του Γιάννη Στουρνάρα για να βγούμε στις αγορές, τονίζοντας ωστόσο ότι η χώρα μας πρέπει να αποκτήσει νέο φορολογικό, αντικειμενικό και πραγματικό - όπως είπε- και να πατάξει πλήρως τη φοροδιαφυγή.

Η βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε ατυχέστατη την περίπτωση Μπαλτάκου, λέγοντας «η υπόθεση Μπαλτάκου θόλωνε, για να μην πω σκιάζε τη ΝΔ. Η ΝΔ δεν ήταν ποτέ και δεν είναι κόμμα που είχε συνομιλίες με την άκρα δεξιά και τη Χρυσή Αυγή. Το 1974 έκανε το διαχωρισμό ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Η ΝΔ δε χωράει φασιστοειδή» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές, και αναφερόμενη στις αναφορές της Μαριέττας Γιαννάκου τόνισε ότι: «Η Γιαννάκου έχει δίκιο, οι αρχηγοί έχουν ευθύνες». 

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι δεν είναι σωστό για τη χώρα να γίνουν εθνικές εκλογές. 

Η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ότι διαφωνεί ριζικά με την πρόταση του Άρη Σπηλιωτόπουλου για δημοψήφισμα για το τέμενος, λέγοντας ότι εκείνη είχε προτείνει μάλιστα το συγκεκριμένο στρατόπεδο στον Ελαιώνα, που θα εξυπηρετήσει τόσο τους μουσουλμάνους κατοίκους της Αθήνας όσο και τους τουρίστες.

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα ψηφίσει στις δημοτικές εκλογές, είπε ότι θα ψηφίσει με βάση την εκτίμηση που έχει για τα πρόσωπα και την παρουσία τους, λέγοντας ότι στις δημοτικές εκλογές δεν ψηφίζουμε κομματικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News