Ελλάδα

Την απαγόρευση των διαδηλώσεων καταγγέλλει το ΚΚΕ

Την απαγόρευση των διαδηλώσεων στην Αθήνα ενόψει του Ecofin που γίνεται στα πλαίσια της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε. καταγγέλλει το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του, που καλεί σε μαζική συμμετοχή του λαού και της νεολαίας στο αυριανό συλλαλητήριο στην Ομόνοια.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «την ίδια ώρα που οι υπουργοί Οικονομικών της λυκοσυμμαχίας της Ε.Ε. συζητούν την κλιμάκωση της επίθεσης του κεφαλαίου απέναντι στους εργαζόμενους και αποφασίζουν νέα αντιλαϊκά μέτρα για την ανάκαμψη του κεφαλαίου, η κυβέρνηση αποφάσισε να πάρει ξανά απαγορευτικά μέτρα για τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Το ΚΚΕ καταδικάζει αυτή την απόφαση της κυβέρνησης που αποδεικνύει πως η εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής πηγαίνει χέρι-χέρι με τον αυταρχισμό και την καταστολή και καλεί σε μαζική συμμετοχή του λαού και της νεολαίας στο αυριανό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ και της ΟΓΕ στην Ομόνοια».

Στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια την Τρίτη στις 7 το απόγευμα θα παρευρεθεί και ο γενικός γραμματέας της ΚΕ  του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σχόλια