default-image

Στην Αντιτρομοκρατική ο τραυματίας της φονικής επίθεσης στο Ν.Ηράκλειο

Ελλάδα
Στην Αντιτρομοκρατική ο τραυματίας της φονικής επίθεσης στο Ν.Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατάθεση στην αντιτρομοκρατική για την φονική επίθεση που έγινε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο τον περασμένο Νοέμβριο έδωσε ο Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος είχε τραυματιστεί βαρύτατα από τα πυρά των δολοφόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο 29χρονος δεν μπόρεσε να θυμηθεί και να δώσει στους αστυνομικούς λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που τραυμάτισε τον ίδιο και εκτέλεσε τους Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη, προκειμένου να προχωρήσουν οι έρευνες και να εντοπιστούν οι δολοφόνοι.

Ο 29χρονος φέρεται να είπε στην κατάθεσή του πως όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου και πως το μόνο που πρόλαβε να δει μπροστά του ήταν «κάτι σαν δύο σκιές».

Την περασμένη εβδομάδα ο Αλ.Γέροντας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από 4,5 μήνες νοσηλείας και 4 βαριά χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε, αναφέρει το in.gr.

Την ευθύνη για την επίθεση με τη διπλή εκτέλεση στο Νέο Ηράκλειο έχει αναλάβει με προκήρυξή της η οργάνωση «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Ομάδες».

Μιλώντας στο Mega, οι γονείς του Αλέξανδρου αναφέρθηκαν στην κατάστασή του και τόνισαν πως αυτό που προέχει τώρα είναι να αφήσει πίσω του τον εφιάλτη και να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News