default-image

Θαύμα Αρχάγγελου Μιχαήλ Πανορμίτη σε έγκυο...

Ελλάδα
Θαύμα Αρχάγγελου Μιχαήλ Πανορμίτη σε έγκυο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γράμμα προς τον Άγιο που συγκλονίζει!

«Ταξιάρχη μου, σ' ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για τα τόσα θαύματα που μας έχεις κάνει. Όσες φορές κι αν ζητήσαμε την βοήθεια σου, ήσουν πάντα κοντά μας και έλυνες κάθε δυσκολία.

Κάποτε είχα ένα πρόβλημα υγείας και έκανα μικροβιολογικές εξετάσεις, που έδειξαν δυσάρεστα αποτελέσματα. Για να σιγουρευτώ επανέλαβα τις εξετάσεις, αλλά δεν φάνηκε καμιά διαφορά. Τότε σκέφθηκα να τηλεφωνήσω στο Μοναστήρι, για να μου ανάψουν ένα κεράκι και να διαβαστούν τα ονόματά μας στην Παράκληση Σου. Όταν αυτό έγινε, έκανα εκ νέου άλλες εξετάσεις, οι οποίες ήταν φυσιολογικές.

Το μεγαλύτερο δώρο που μας έδωσες ήταν το υγιέστατο αγοράκι μας, που έστειλες μετά από έξι ολόκληρα χρόνια γάμου, αφού πήραμε το φυτιλάκι της ακοίμητης κανδήλας σου. Η ολοζώντανη προστασία σου στα προβλήματα που προέκυψαν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, δεν μας άφησε καμία αμφιβολία, ότι ήσουν δίπλα μας.

Αρχικά οι εξετάσεις έδειξαν μεγάλες πιθανότητες το έμβρυο να πάσχει από σύνδρομο Dawn (ντάουν). Με την δική σου βοήθεια γεννήθηκε υγιέστατο. Στον πέμπτο μήνα της κυήσεως είχα την ατυχία να χτυπήσω άσχημα στην κοιλιά. Επί ένα μήνα είχα αιμορραγία, αλλά επειδή καθημερινά σταύρωνα την κοιλιά μου με το λαδάκι σου και διάβαζα την Παράκλησή σου, δεν έχασα το μωρό.

Το δυσκολότερο ήταν κατά τον έβδομο μήνα, που προέκυψε χολολιθίαση και χολοκυστίαση. Η κατάσταση της χολής μου, μου προξενούσε φρικτούς πόνους που συνεχιζόταν αφού δεν μπορούσα να χειρουργηθώ αυτήν την περίοδο. Οι γιατροί απορούσαν πως για τόσο διάστημα η χολή δεν έσπασε. Υπήρχε εξάλλου μεγάλη ανησυχία για την έκβαση της εγκυμοσύνης, αφού το έμβρυο δεν έπαιρνε το κανονικό βάρος. Έχασα μέχρι την γέννα περίπου 30 κιλά από το βάρος μου, γιατί είχα ανορεξία. Παρ' όλα ταύτα ούτε εγώ έπαθα τίποτα, ούτε το μωρό, γιατί Εσύ μας επισκίαζες με την Χάρη Σου. Σε ευχαριστούμε απ' τα βάθη της ψυχής μας, που μας έχεις καλά και μας προστατεύεις σε κάθε πρόβλημα και ανάγκη.

Μια ανώνυμη δούλη σου».

Πηγή: parapolitika.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News