default-image

Θεσπρωτία: Πεθερά και κουνιάδα δολοφόνησαν τον 37χρονο γαμπρό τους

Ελλάδα
Θεσπρωτία: Πεθερά και κουνιάδα δολοφόνησαν τον 37χρονο γαμπρό τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρικιαστική δολοφονία έγινε κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, όπου ένας 37χρονος υπαρχιφύλακας έχασε τη ζωή του από οργανωμένο σχέδιο που είχαν καταστρώσει η πεθερά του και η κουνιάδα του, με τις πρώτες φήμες να κάνουν λόγο για ερωτικό τρίγωνο.

Ο 37χρονος συνοριοφύλακας, δολοφονήθηκε από την 60χρονη πεθερά του και την 42χρονη κουνιάδα του, οι οποίες τον πυροβόλησαν τέσσερις φορές με ένα πιστόλι, με την Espresso να αναφέρει ότι μόνο δύο σφαίρες βρήκαν τον στόχο τος, η μία στον μηρό και η άλλη στην πλάτη. Στη συνέχεια και ενώ ο άτυχος 37χρονος ζούσε ακόμη, τον αποτελείωσαν συνθλίβοντας το κρανίο του με μια πέτρα και λίγο αργότερα, οι δύο γυναίκες σκηνοθέτησαν τον τραυματισμό της 42χρονης για να παραπλανήσουν την Αστυνομία, με την 60χρονη να την χτυπά με μια πέτρα στο κεφάλι.

Την παραπλανητική κίνηση των γυναικών, «πρόδωσε» η έρευνα του ιατροδικαστή ο οποίος αποφάνθηκε ότι ο 37χρονος δολοφονήθηκε από γυναίκα, καθώς και ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στο οποίο αναφέρθηκε ότι ο υπαρχιφύλακας έχασε την γυναίκα του τον Οκτώβριο και είχε συνάψει ερωτική σχέση με την 42χρονη κουνιάδα του. Οι υποψίες έπεσαν αμέσως πάνω στον σύζυγο της 42χρονης, ο οποίος είναι κωφάλαλος και την 60χρονη πεθερά.

Η 60χρονη «έσπασε» κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και ομολόγησε το στυγερό έγκλημα, λέγοντας πως σκότωσε μαζί με την 42χρονη τον συνοριοφύλακα, για οικονομικές και συναισθηματικές διαφορές, ενώ υποστήριξε πως συνέθλιψαν το κρανίο του 37χρονου χτυπώντας τον πάνω από 15 φορές με μια πέτρα. Τη συμμετοχή της στο έγκλημα παραδέχθηκε και η 42χρονη, η οποία μάλιστα υπέδειξε και το μέρος που έκρυψαν το 22άρι πιστόλι.

Πηγή: parapolitika.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News