default-image

Εμπάργκο στα κανάλια από τα κόμματα – Οργή στη Ν.Δ.

Ελλάδα
Εμπάργκο στα κανάλια από τα κόμματα – Οργή στη Ν.Δ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να αποσύρουν τα στελέχη τους από τα πάνελ των εκπομπών της Δευτέρας, διαμαρτυρόμενοι για το "σπάσιμο" της απεργίας για το λουκέτο στην ΕΡΤ, αποφάσισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Αιτία ήταν η απόφαση των τηλεοπτικών καναλιών να "σπάσουν" την απεργία που είχε κηρύξει στα ΜΜΕ η ΕΣΗΕΑ διαμαρτυρόμενη για το λουκέτο στην ΕΡΤ.

Η πρωτοφανής αυτή για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση των τεσσάρων προκάλεσε την εντονότατη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, που αργά χθες το βράδυ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τους κατηγορεί πως φοβούνται το διάλογο και τις αποκαλύψεις για το "πάρτι της ΕΡΤ".

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ, «ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Αριστερά, Ανεξάρτητοι Έλληνες συντάσσονται με το ΣΥΡΙΖΑ αποσύροντας τα στελέχη τους από τις τηλεοπτικές εκπομπές, ώστε να μην ακουστεί η αλήθεια. Τόσο φοβούνται μήπως αποκαλυφθεί το πάρτι της ΕΡΤ; Τόσο φοβούνται το διάλογο; Μετά από έξι μέρες σιωπής και κατευθυνόμενης προπαγάνδας ήρθε η ώρα να ακουστεί στα Μέσα Ενημέρωσης και η σιωπηλή πλειοψηφία των Ελλήνων που ονειρεύονται μια άλλη Ελλάδα. Την Ελλάδα των μεταρρυθμίσεων, της αξιοπρέπειας και της αξιοκρατίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News