default-image

"Τίποτα ουσιαστικό στην ομιλία Βενιζέλου σχετικά με την ΕΡΤ"

Ελλάδα
"Τίποτα ουσιαστικό στην ομιλία Βενιζέλου σχετικά με την ΕΡΤ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ εξαπέλυσε πυρά κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος ανέφερε πως περίμενε να ακούσει κάτι το ουσιαστικό για τη στάση του ΠΑΣΟΚ έναντι του Αντώνη Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την ΕΡΤ. «Είπε, πράγματι, βαριές κουβέντες απευθυνόμενος προς το Μέγαρο Μαξίμου. Αλλά μέχρι εκεί», πρόσθεσε ο κ. Κουίκ.

Η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με βουλευτή, τού θύμισε «τον Κώστα Χατζηχρήστο στην ταινία "Ζήκος ο Μπακαλόγατος", ο οποίος στην πιο χαρακτηριστική σκηνή έλεγε "βαστάτε με μην τον βαρέσω"». Τέλος είπε πως ο κ. Βενιζέλος δεν είπε κουβέντα για το ρόλο του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος «έχει ξεπεράσει κάθε όριο με τις αθρόες υπογραφές Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου».

Σημειώνεται ότι χθες, σε έκτακτη σύγκλησή της, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποφάσισε ομόφωνα την κατάθεση πρότασης νόμου, με ένα μόνο άρθρο, για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και την κατάθεση πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, «λόγω απώλειας της δεδηλωμένης, με την υπογραφή των 18 βουλευτών, καλώντας τα κόμματα της αντιπολίτευσης που διαφωνούν με την πολιτική της κυβέρνησης, να στηρίξουν την πρόταση μομφής».

Παρακολουθήστε ζωντανά το απεργιακό δελτίο των εργαζομένων της ΕΡΤ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News