default-image

ΓΣΕΕ: "Στο σιωπητήριο που επιχειρείτε να επιβάλλετε εμείς δε θα σιγήσουμε"

Ελλάδα
ΓΣΕΕ: "Στο σιωπητήριο που επιχειρείτε να επιβάλλετε εμείς δε θα σιγήσουμε"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Απάντηση έδωσε η ελληνική κοινωνία στην αυταρχική μεθοδολογία της κυβέρνησης και τις αντιδημοκρατικές της ενέργειες, αποδεικνύοντας στην πράξη τη ρήση "όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες"», τονίζει η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της για τη σημερινή 24ωρη γενική απεργία που προκήρυξε μαζί με την ΑΔΕΔΥ για το λουκέτο στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.  

«Δυναμικό "παρών" έδωσαν χιλιάδες πολίτες στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή, και σε όλες τις συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας… και διατράνωσαν την αντίθεση και την αγανάκτησή τους για την αδιέξοδη και αναποτελεσματική κυβερνητική πολιτική, που αφενός μεν εντείνει τη φτώχεια και την εξαθλίωση και αφετέρου υποβαθμίζει τους δημοκρατικούς θεσμούς», αναφέρει η Συνομοσπονδία. «Στο σιωπητήριο που επιχειρείτε να επιβάλλετε εμείς δε θα σιγήσουμε», είναι το μήνυμα που στέλνει σε κυβέρνηση και τρόικα, ενώ υπογραμμίζεται πως η ΕΡΤ «είναι ακόμα ανοιχτή. Δεν έκλεισε χάρη στους εργαζόμενούς της. Δε φιμώθηκε, δε σίγασε. Είναι εδώ και προσφέρει ακόμα ενημέρωση, δημοκρατία και πολιτισμό».

Η ΓΣΕΕ δηλώνει ότι συμπαρατάσσεται στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ και καλεί το σύνολο των εργαζομένων της χώρας να στηρίξει με την παρουσία του στις κτιριακές εγκαταστάσεις της δημόσιας Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, την απαίτηση για συνέχιση της λειτουργίας της.

Παρακολουθήστε ζωντανά το απεργιακό δελτίο των εργαζομένων της ΕΡΤ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News