Ελλάδα

"Τα ρίχνει" σε πολλούς η Γ. Αγγελοπούλου

Συνέντευξη με πολλούς... παραλήπτες παραχώρησε η Γιάννα Αγγελοπούλου στο CNN. Το γνωστό αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο φιλοξενεί σε περίοπτη θέση τις απόψεις της προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής "ΑΘΗΝΑ 2004" που μεταξύ άλλων δίνει συμβουλές εξόδου από την κρίση!


«Η κρίση δεν ήλθε τυχαία. Οι πολιτικοί συνηθίζουν να επιρρίπτουν ευθύνες ο ένας στον άλλον. Θα έπρεπε να πάρουν μαθήματα από τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα λειτούργησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήμασταν το θαύμα. Δείξαμε μια διαφορετική Ελλάδα, που μπορεί και τα καταφέρνει», είπε η 57χρονη Γιάννα Αγγελοπούλου, που κέντρισε το ενδιαφέρον του CNN λόγω του πρόσφατου βιβλίου της με τίτλο "My greek drama".


«Η Ελλάδα που ξέρω είναι διαφορετική από αυτήν που βλέπω τώρα. Ολα τα επιτεύγματα εγκαταλείφθηκαν. Οι πολιτικοί τα εγκατέλειψαν. Με θλίβει όταν βλέπω αυτές τις εξαιρετικές (ολυμπιακές) εγκαταστάσεις παρατημένες, άδειες, κλειδωμένες. 


Απευθύνθηκα στις κυβερνήσεις και τους πίεσα να μου πουν το σχέδιο της επόμενης ημέρας. Απλώς μου απάντησαν "κοίτα τη δουλειά σου. Τα έχουμε όλα υπό έλεγχο''. Δεν έκαναν τίποτα και δεν εκμεταλλεύτηκαν τη διάθεση που υπήρχε στον κόσμο, να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά, να δείξουμε μια διαφορετική Ελλάδα», είπε η "Σιδηρά Κυρία" των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, που πλέον ασχολείται ενεργά με το ίδρυμα του Μπιλ Κλίντον (Clinton Global Foundation), γιατί, όπως εξηγεί, «...μετά την απογοήτευσή μου για τον τρόπο με τον οποίον οι πολιτικοί εγκατέλειψαν τον κόσμο, στράφηκα στο διεθνές στερέωμα». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια