default-image

Ευ. Βενιζέλος: "Κάλεσμα συστράτευσης με το ΠΑΣΟΚ"

Ελλάδα
Ευ. Βενιζέλος: "Κάλεσμα συστράτευσης με το ΠΑΣΟΚ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος από τη Θεσσαλονίκη όπου ψήφισε για την εκλογή των οργάνων των Αποκεντρωμένων Οργανώσεων απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης σε όλους τους φίλους, τα μέλη, τα στελέχη και τους παλιούς ψηφοφόρους του Κινήματος.  

Εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου στην Τούμπα, ο κ. Βενιζέλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το ΠΑΣΟΚ σήμερα ολοκληρώνει τη θεσμική του συγκρότηση. Μετά το συνέδριο και την εκλογή των κεντρικών του οργάνων, σήμερα αποκτά σε όλη τη χώρα, τις δημοτικές, νομαρχιακές και περιφερειακές του οργανώσεις, τις νέες Γραμματείες που θα σηκώσουν μεγάλο βάρος και για την ανασυγκρότηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, αλλά και για την προετοιμασία των Ευρωεκλογών και των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, σε επαφή με την κοινωνία και με τον πολίτη.

»Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ένα τυπικό κόμμα είναι ο εκφραστής μίας πολύ μεγάλης παράδοσης και ενός κοινωνικού και ιδεολογικού χώρου που κανείς δεν μπορεί να τον αγνοήσει ή να τον μειώσει. Γιατί αυτός ο χώρος, ανάμεσα στη Δεξιά και την κομμουνιστική Αριστερά, είναι ο χώρος που εκφράζει τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού και ο χώρος που ιστορικά έχει ταυτιστεί με τις μεγάλες ριζοσπαστικές αλλαγές σε αυτόν τον τόπο.

»Έχουμε επωμιστεί το βάρος της κρίσης αλλά αυτό αφορά τρία χρόνια της ελληνικής ιστορίας, σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως ρέπει να θυμηθούν όλοι οι Έλληνες και να μάθουν οι νεώτεροι που δεν ξέρουν, τι έχει γίνει στον τόπο αυτό και τι σημαίνει μεγάλη δημοκρατική προοδευτική Παράταξη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News