Ελλάδα

Κέρκυρα: Στον εισαγγελέα σήμερα ο ληστής που έσπρωξε τη φοιτήτρια στο γκρεμό

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο ληστής, που έριξε την 20χρονη φοιτήτρια σε γκρεμό βάθους οκτώ μέτρων κοντά στο παλιό Ενετικό φρούριο στην Κέρκυρα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες,  όλα ξεκίνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής όταν η 20χρονη φοιτήτρια επέστρεφε στο σπίτι της. Τότε ένας αλλοδαπός από το Αφγανιστάν την πλησίασε από πίσω με σκοπό να της αρπάξει την τσάντα. Η νεαρή κοπέλα αντιστάθηκε και ο αλλοδαπός την έσπρωξε στο κενό καθώς από το σημείο εκείνη τη στιγμή περνούσε ένα αυτοκίνητο.

 Ο Αφγανός θέλοντας να εξαφανίσει τα ίχνη του πέταξε την κοπέλα στον γκρεμό με σκοπό να τη σκοτώσει για να μην μιλήσει στην αστυνομία. Η 20χρονη από την πτώση τραυματίστηκε βαριά όμως κατάφερε να βγει στο δρόμο και από εκεί να διακομιστεί στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες της αστυνομίας όπου κατάφερε και εντόπισε τον δράστη.

 Μάλιστα ο αλλοδαπός, που εργάζεται στο νησί, αναγνωρίστηκε από την 20χρονη. Ο αλλοδαπός υποστηρίζει στις αρχές ότι είναι 17 χρόνων όμως αναμένεται να γίνουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν είναι αυτή η ηλικία του.

Σχόλια