default-image

Ο Τ.Κουίκ για την αποψίλωση των Δ Ο Υ

Ελλάδα
Ο Τ.Κουίκ για την αποψίλωση των Δ Ο Υ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίδραση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην επιμονή της Συγκυβέρνησης όπως καταγγέλλει να αποψιλώσει της Δημόσιες οικονομικές υπηρεσίας  από κάποια νησιά.

Η μνημονιακή πολιτική εναντίον των νησιών της Ελλάδας, συνεχίζεται χωρίς σταματημό αναφέρει σε γραπτή δήλωση του μεταξύ άλλων ο κ.Τέρενς Κουίκ.

Είναι οριστικό, πλέον, ότι σε πρώτη φάση στη Σάμο και στη Χίο - έπεται συνέχεια στα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και τα Ιόνια - ότι οι Δ.Ο.Υ. θα μείνουν χωρίς Έλεγχο και Δικαστικό, που μεταφέρονται αντίστοιχα στον Πειραιά και τη Μυτιλήνη.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της σύσκεψης που έγινε σήμερα (28/5/2013) στο γραφείο του Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη παρουσία του Βουλευτή Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, εκπροσώπων της Δ.Ο.Υ. Σάμου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου, συνδικαλιστών από την Ομοσπονδία Εφοριακών και τη Βουλευτή Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ Αγνή Καλογερή.

Στην παρέμβασή του, ο Τέρενς Κουίκ επεσήμανε κα τους εξής λόγους για τους οποίους  δεν μπορούν να αποψιλωθούν οι Δ.Ο.Υ. Σάμου-Χίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News