default-image

Συνάντηση Εκπαιδευτικών με τον Λευτέρη Αυγενάκη

Κρήτη
Συνάντηση Εκπαιδευτικών με τον Λευτέρη Αυγενάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ζητήματα που αφορούν στις μεταβολές των σχολικών μονάδων του Νομού Ηρακλείου, εξέθεσαν ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης κ. Πέτρος Κακαζιάννης με άλλα μέλη του  Δ.Σ., σε συνάντηση που πραγματοποίησαν εχθές, με τον Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι εκπαιδευτικοί αναφέρθηκαν στην ανάγκη ίδρυσης Γ΄ τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου προσαρτημένη στο Εσπερινό Γυμνάσιο Τυμπακίου λόγω της μεγάλης απόστασης από το Εσπερινό Λύκειο Ηρακλείου, στην προσθήκη νέων τομέων και ειδικοτήτων σε Επαγγελματικά Λύκεια του Νομού Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα στην προσθήκη ειδικότητας «Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών» στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Ηρακλείου, «Σύγχρονης Επιχειρηματικής Γεωργίας» στο 3ο ΕΠΑ.Λ. Ηρακλείου και «Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων» στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Μοιρών.

Ακόμα πρότειναν την προσθήκη στην ΕΠΑ.Σ. Ηρακλείου των ειδικοτήτων «Επιχειρήσεων Αγροτουρισμού και Αγροβιοτεχνίας»  και  «Βοηθών Φαρμακείων». Τέλος  αναφέρθηκαν στην αναστολή ισχύος της απόφασης για τη συγχώνευση του Λυκείου Μοχού και Μαλίων σε Γενικό Λύκειο Μαλίων.

Ο κ. Λ. Αυγενάκης δεσμεύτηκε για στενή συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς της Τεχνικής Επαγγελματικής εκπαίδευσης προκειμένου να λυθούν τα ζητήματα που άπτονται τόσο της καθημερινότητάς τους όσο και της ποιότητας εκπαίδευσης των μαθητών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News