Ελλάδα

Λ.Αυγενάκης για την εκλογή νέου προέδρου στην ΟΝΝΕΔ

«Με τη συμμετοχή  29 και πλέον χιλιάδων νέων στην σημερινή εκλογική διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ, κορυφώθηκε η Δημοκρατική και άκρως παραγωγική προεκλογική μάχη της Σύγχρονης Κεντροδεξιάς Νεολαίας της χώρας μας.

 Μέσα από τη μεγάλη συμμετοχή στάλθηκε ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας από την πολιτικοποιημένη και ενεργή νέα γενιά της Ελλάδας.

Θερμά συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας Σάκη Ιωαννίδη με την ευχή και την ελπίδα να χτίσει ακόμη περισσότερα από τον επιτυχημένο και απερχόμενο πρόεδρο Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Η Νεολαία της Νέας Δημοκρατίας απέδειξε σε αυτές τις δύσκολες εποχές της κρίσης που διανύουμε, ότι η νέα γενιά δεν είναι "απολιτίκ", αλλά αναπτύσσει πολιτικό λόγο, είναι παρούσα στους προβληματισμούς των νέων ανθρώπων και μέσα από καινοτόμες δράσεις και πολιτικές, αναδείχθηκε και συνεχίζει να αναδεικνύεται  πρώτη δύναμη στα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας μας, πρώτη δύναμη των προτάσεων και της δημιουργίας στην Ελλάδα της κρίσης, στην Ελλάδα της ελπίδας».

Σχόλια