default-image

Στην Κομοτηνή το 9ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Ελλάδα
Στην Κομοτηνή το 9ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Κομοτηνή, όπου θα πραγματοποιηθεί η 9η Προσυνεδριακή στάση της Νέας Δημοκρατίας, μεταβαίνει σήμερα κλιμάκιο του κόμματος με επικεφαλής το Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής,  Μανώλη Κεφαλογιάννη, και με τη συμμετοχή του προέδρου της ΚΕ.ΣΥ.Δ. Φίλιππου Ταυρή .

Στο πλαίσιο του οδοιπορικού που πραγματοποιεί το κόμμα με τελική στάση το Συνέδριο του Ιουνίου, βουλευτές, αλλά και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ των οποίων και η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλυ, βρίσκονται από χθες, Πέμπτη, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αλλεπάλληλες συναντήσεις με τοπικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς στους νομούς Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Έβρου και Ροδόπης.

Αύριο, στο πλαίσιο του Προσυνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κομοτηνής, θα υπάρξει εκτενής διάλογος για τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και θα αναζητηθούν οι δυνατότητες ανάπτυξης που υπάρχουν και που μπορούν να οδηγήσουν σε λύσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News