default-image

"Το ΠΑΣΟΚ οδηγείται σε αδιέξοδο, χρειάζεται άλλη ηγετική ομάδα"

Ελλάδα
"Το ΠΑΣΟΚ οδηγείται σε αδιέξοδο, χρειάζεται άλλη ηγετική ομάδα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας του Κινήματος και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (ΚΠΕ), κ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, με ανοικτή επιστολή προς τον πρόεδρο του Κινήματος Ευάγγελο Βενιζέλο και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου ασκεί δριμεία κριτική στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και προειδοποιεί ότι το κόμμα οδηγείται σε τραγικό αδιέξοδο.  

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος θέτει μάλιστα θέμα αλλαγής ηγετικής ομάδας, στρατηγικής και πολιτικής πρότασης, τονίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από μια πρωτοβουλία σωτηρίας της παράταξης» τονίζοντας πως «η σημερινή κατάσταση της εξαΰλωσης του ΠΑΣΟΚ δεν ανησυχεί κανέναν;», διερωτάται και προσθέτει: «δεν φταίνε οι πολιτικές μας επιλογές; Δεν φταίει δηλαδή ότι ταυτιστήκαμε στη συνείδηση του κόσμου σαν παρακολούθημα της δεξιάς; Δεν φταίει δηλαδή ότι καταγραφήκαμε ως οι συνοδοιπόροι του Σαμαρά;».

«Αν επιμείνετε στα ίδια, αν επιμείνετε στα φραστικά πυροτεχνήματα, αν επιμείνετε να πηγαίνετε ολοένα και δεξιότερα, αν επιμένετε στην αναγκαιότητα συμπόρευσης με τη Δεξιά, αν επιμένετε να μην καταλαβαίνετε τα λάθη σας, αν επιμένετε να μην αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα στην κοινωνία, θα είστε οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για τις όποιες αρνητικές εξελίξεις», υπογραμμίζει ο κ. Παναγιωτακόπουλος. Τέλος αναφερόμενος στο ζήτημα των οικονομικών του κόμματος, κάνει λόγο για ανθρώπους «που στο όνομα του ΠΑΣΟΚ, θέλουν να διαλύσουν το ίδιο το ΠΑΣΟΚ», ενώ καταλογίζει στην ηγετική ομάδα του κόμματος «αδυναμία» στην αντιμετώπιση και τη διαχείριση του θέματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News