default-image

Σύσκεψη για την υλοποίηση των συμφωνιών

Ελλάδα
Σύσκεψη για την υλοποίηση των συμφωνιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με θέμα την αποτίμηση του ταξιδιού στην Κίνα και την χάραξη της στρατηγικής που θα ακολουθηθεί από εδώ και πέρα.

Στη σύσκεψη που έγινε με στόχο την υλοποίηση των συμφωνιών και την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων των δυο χωρών μετείχαν οι υπουργοί που συνόδευσαν τον πρωθυπουργό στο ταξίδι του στην Κίνα και έγινε μια συνολική ανασκόπηση όσων δρομολογούνται για τις επόμενες ημέρες.

Με απόφαση του πρωθυπουργού δημιουργήθηκε Ομάδα Συντονισμού, η οποία θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους εμπλεκόμενους υπουργούς, έτσι ώστε να μην χαθεί χρόνος.

Την ομάδα αυτή αποτελούν ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιος Σταυρίδης, ο διευθύνων σύμβουλος του Invest in Greece Στέφανος Ισάϊας και ο προϊστάμενος του γραφείου του πρωθυπουργού για τον ψηφιακό σχεδιασμό Δημήτρης Πτωχός.

«Η επίσκεψη στην Κίνα δεν ήταν μια επίσκεψη δημοσίων σχέσεων. Έγινε, λοιπόν, σήμερα μια σύσκεψη για την παρακολούθηση των όσων δρομολογήθηκαν», δήλωσε εξερχόμενος του Μαξίμου ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης: «Ο πρωθυπουργός συγκάλεσε μια σύσκεψη συντονισμού μετά το πετυχημένο ταξίδι της Κίνας. Ο κάθε υπουργός αναλαμβάνει τις δικές του εκκρεμότητες να τις παρακολουθεί από εδώ και μπρος και όλους μας περιμένει πάρα πολλή δουλειά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News