default-image

"Σφαγή" στα Μαθηματικά σύμφωνα με τους υποψηφίους

Κρήτη
"Σφαγή" στα Μαθηματικά σύμφωνα με τους υποψηφίους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών ήταν σήμερα τα θέματα για όσους διαγωνίστηκαν στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας στο πλαίσιο των πανελλαδικών εξετάσεων.  Βατά ήταν  τα ζητούμενα  στη Βιολογία, ενώ και στη Φυσική Γενικής Παιδείας και στην Ιστορία όσα ζητήθηκαν ήταν αναμενόμενα.

Συγκεκριμένα τα Μαθηματικά απευθύνονταν σε πολύ καλά προετοιμασμένους υποψηφίους , σύμφωνα με εκτιμήσεις καθηγητών, που  ανέφεραν ότι ήταν από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών, καθώς απαιτούσαν συνδυασμό γνώσεων πολλών κεφαλαίων, ειδικά για υποψήφιους της θεωρητικής κατεύθυνσης.

Δεν έλειψαν όμως και τα χαμόγελα από τα εξεταστικά κέντρα σήμερα αφού τόσο τα θέματα στη Φυσικιή, όσο τη Βιολογία και την Ιστορία γενικής Παιδείας,ήταν από αναμενόμενα μέχρι και εύκολα όπως τόνισαν οι υποψήφιοι.

Όπως εξήγησαν πάντως οι περισσότεροι υποψήφιοι, αν εξαιρέσει κανείς σήμερα τα μαθηματικά, η καλή αρχή που έγινε με το θέμα της έκθεσης και η θετική συνέχεια σήμερα τους έχει δώσει αέρα και για τη συνέχεια των εξετάσεων.

Τη Τετάρτη οι υποψήφιοι της θεωρητικής κατεύθυνσης θα διαγωνιστούν στη Νεοελληνική Λογοτεχνία και από τη Θετική και Τεχνολογική κατεύθυνση στη Φυσική.

Της Ράνιας Μωραϊτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News