Ελλάδα

"Χυδαία, δίχως ντροπή, η νέα εξίσωση ΣΥΡΙΖΑ με Χ.Α."

Για μία ακόμα «χυδαία επίθεση» η οποία, δίχως ντροπή, «εξισώνει το ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου μέσω της οποίας ο κ. Κεδίκογλου σημείωνε ότι «τα άκρα ορίζονται από τις πρακτικές τους και, δυστυχώς για το ΣΥΡΙΖΑ, οι ομοιότητες με τη Χρυσή Αυγή είναι πολλές».

«Πλέον, ο κ. Κεδίκογλου, στην προσπάθειά του να καλύψει την καταστροφική πολιτική του μνημονίου, έχει ξεπεράσει κάθε όριο», συνεχίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως ο η «θεωρία των δυο άκρων» είναι «επικίνδυνη για την ίδια τη δημοκρατία» και αφήνει «έκθετο» τόσο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο αλλά και «τα κόμματα που συνεχίζουν να τον στηρίζουν».

Υπενθυμίζεται ότι, στον απόηχο της επεισοδιακής αποχώρησης της Χρυσής Αυγής από τη Βουλή την Παρασκευή, η ΝΔ επέκρινε τον κ. Τσίπρα πως προτιμά να ξεχνά τη συμπεριφορά βουλευτών του που «έχουν φτάσει στο σημείο να απειλούν με λιντσάρισμα πολιτικούς και μάλιστα από το βήμα της Βουλής».

«Η ΝΔ δε λέει να βάλει μυαλό! Η απόσυρση του σχεδίου νόμου για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας έγινε με εντολή του προέδρου της, κ. Σαμαρά, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο τις υπηρεσίες της στο ναζιστικό μόρφωμα της Χ.Α., της οποίας τα καμώματα είδε όλη η Ελλάδα σήμερα.

Η συνέχιση από την πλευρά της, της ανιστόρητης θεωρίας των δύο άκρων, δείχνει ακριβώς ότι αβαντάρει τη Χ.Α. και τη λογική της», απάντησε, μέσω ανακοίνωσης του, ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: skai.gr

Σχόλια