default-image

Επιστολή μίσους προς μουσουλμάνους με το σήμα της Χ.Α.

Ελλάδα
Επιστολή μίσους προς μουσουλμάνους με το σήμα της Χ.Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απειλητική επιστολή ότι θα «σφάξουν» τους Μουσουλμάνους της Ελλάδας «σαν τα κοτόπουλα» αν δεν εκκενώσουν τη χώρα, καταγγέλλει ότι δέχτηκε την Παρασκευή η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας. Η επιστολή φέρει το σήμα της Χρυσής Αυγής.

Το υβριστικό σημείωμα, που έφτασε στα γραφεία της Ένωσης μέσω ταχυδρομείου, είναι γραμμένο στα Ελληνικά, τα Αγγλικά και τα Αραβικά και απειλεί τους Μουσουλμάνους με αίμα, δίνοντάς τους διορία ένα μήνα να εκκενώσουν τη χώρα.

Η Ένωση ζητά την παρέμβαση της Πολιτείας για τη διερεύνηση του θέματος και επισημαίνει ότι η απειλή απευθύνεται σε όλους τους μουσουλμάνους, Έλληνες και αλλοδαπούς.

Στο σημείωμα, που έχει γραφτεί με φόντο το σήμα της Χρυσής Αυγής, αναφέρεται:

«Μουσουλμάνοι δολοφόνοι,

Μέχρι 30 Ιουνίου θα έχετε κλείσει τα μπουρδέλα σας στην Ελλάδα και θα έχετε πάει στο διάολο. Από την 1η Ιουλίου και μετά όσοι είστε ακόμη εδώ θα σας σφάζουμε σαν τα κοτόπουλα στο δρόμο. Γ@@@ το Ισλάμ σας, γ@@@ το Κοράνι σας και γ@@@ τις μάνες σας. Θα χυθεί αίμα».

Ανακοίνωση Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος

«Το μήνυμα απευθύνεται στους μουσουλμάνους και όχι γενικά στους μετανάστες (που προς το παρόν είναι στην κορυφή της ρατσιστικής ατζέντας) και αυτό είναι ενδεικτικό ότι είναι απροκάλυπτο το θρησκευτικό μίσος κατά συνανθρώπων», τονίζει η Μουσουλμανική Ένωση.

«Κάθε μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του. Βάλλεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, βάλλεται το αίσθημα αλληλοσεβασμού και αρμονικής συνύπαρξης, μεταξύ συμπολιτών αλλά η ορθή αντιμετώπιση βρίσκεται στα χέρια της Πολιτείας που καλείται να διασφαλίσει ότι όλοι οι πολίτες της απολαμβάνουν ισονομία και ότι δεν είμαστε έρμαιο σε κάθε ασύμμετρη απειλή», καταλήγει η ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News