default-image

Π. Ψωμιάδης: "Φίλος ο Παπαγεωργόπουλος, αγωνιστής ο Άκης"

Ελλάδα
Π. Ψωμιάδης: "Φίλος ο Παπαγεωργόπουλος, αγωνιστής ο Άκης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος ήταν και παραμένει φίλος μου...», ενώ «ο Άκης είναι ένας από τους αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ...», δήλωσε ο έκπτωτος περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης σε ραδιοφωνικό σταθμό, εκφράζοντας τη στήριξή του στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, αλλά και στον Άκη Τσοχατζόπουλο, για τον οποίο είπε ωστόσο ότι δε συμφωνεί με τις επιλογές του.

«Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος ήταν και παραμένει φίλος μου. Αν δεν είχα δικαστικές εκκρεμότητες θα πήγαινα να τον δω... Με τον Βασίλη μεγαλώσαμε μαζί», είπε ο κ. Ψωμιάδης στον Αlpha 9,89  χαρακτηρίζοντας στενάχωρη τη συζήτηση για τον προφυλακισθέντα πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Σε ό,τι αφορά τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο πρώην περιφερειάρχης σημείωσε πως «ήταν ένας από τους αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ. Γιατί το ΠΑΣΟΚ δε δημιουργήθηκε μόνο από τον Παπανδρέου, αλλά και από άλλα στελέχη», όπως ο Τσοχατζοπουλος.

«Από εκεί και πέρα, όμως», συμπλήρωσε, «δε συμφωνώ με επιλογές του».

Όσον αφορά στις δικές του υποθέσεις, υποστήριξε ότι πουθενά δεν καταγράφεται κατάχρηση ή δόλος. «Πλήρωσα την αυθεντικότητα του εαυτού μου», ανέφερε χαρακτηριστικά και «από τις καταγγελίες Τρεμόπουλου σέρνομαι εγώ και ο αδελφός μου στη δικαιοσύνη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News