Ελλάδα

Μπλογκ εναντίον της επιστράτευσης από τους καθηγητές

Μπλογκ στήριξης και ενημέρωσης εναντίον της επιστράτευσης έφτιαξαν οι εκπαιδευτικοί.

Το μπλογκ http://educationsresistance.wordpress.com φιλοξενεί κείμενα, αφίσες και καλέσματα για τον αγώνα των εκπαιδευτικών.

Σε σημείωμά τους για το blog οι δημιουργοί του γράφουν τα εξής:

«Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε για να στηρίξει και να συμβάλει στο μεγάλο απεργιακό αγώνα των εκπαιδευτικών. Η μάχη μάς αφορά όλους. Αφορά τους μαθητές, τους γονείς, τους φοιτητές και όλη την κοινωνία γιατί είναι μάχη για τη δημόσια δωρεάν παιδεία, για το δικαίωμα στη μόρφωση και τη δουλειά. Αφορά όλους τους εργαζόμενους κα τη νεολαία που καταστρέφονται από τη βάρβαρη μνημονιακή πολιτική της αυταρχικής τρικομματικής κυβέρνησης και της τρόικας Ε.Ε.- ΕΚΤ- ΔΝΤ. Είναι μια μάχη που μπορεί να ανοίξει το δρόμο για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και να σπάσει στην πράξη των αυταρχισμό της σύγχρονης χούντας που επιστρατεύει όσους αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους.

Θα φιλοξενεί κείμενα, παρεμβάσεις, αποφάσεις, θα μοιράζεται πληροφορίες και στοιχεία που αποκρύβουν και διαστρεβλώνουν τα μέσα προπαγάνδας της κυβέρνησης και θα δημοσιεύει αναλύσεις. Επίσης επιδιώκει να αποτελεί πύλη ενημέρωσης και επικοινωνίας με τον υπόλοιπο κόσμο.

Να πάρουμε τις ζωές μας, τον αγώνα αλλά και την ενημέρωση στα χέρια μας. Όσοι θέλετε να συμβάλετε στην προσπάθεια, μπορείτε να στείλετε στο educationsresistance@gmail.com κείμενα, φωτογραφίες, αποφάσεις, δράσεις καθώς και τη διαθεσιμότητά σας για βοήθεια».

Σχόλια