default-image

"Εμπαίζονται οι επιτυχόντες στην πυροσβεστική"

Κρήτη
"Εμπαίζονται οι επιτυχόντες στην πυροσβεστική"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Μαίρη Διακάκη μέλος της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου για θέματα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη   και Μιχάλης Κριτσωτάκης, με αφορμή την απάντηση του Υπουργού κ. Δένδια σε Α.Κ.Ε. (αίτηση κατάθεσης εγγράφων)  με θέμα « Επιτυχόντες της προκήρυξης για την κατάταξη στο Πυροσβεστικό Σώμα των 725 Δόκιμων Πυροσβεστών  Γενικών Καθηκόντων» δηλώνουν ότι:

 «Για άλλη μια φορά ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη εμπαίζει με τις απαντήσεις του το ίδιο το Πυροσβεστικό Σώμα, τους πυροσβέστες, τους επιτυχόντες της προκήρυξης για την κατάταξη στο Πυροσβεστικό Σώμα των 725 Δόκιμων Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων αλλά και τους πολίτες.

Η απάντηση του δείχνει επικίνδυνη άγνοια επιχειρησιακού σχεδιασμού και μάλιστα εν μέσω αντιπυρικής περιόδου.

Αφού «ενημερώνει» για το πόσες οργανικές θέσεις προβλέπονται δεν δίνει καμία απάντηση για το πόσες οργανικές θέσεις είναι κενές και για τη δραματική υποστελέχωση του Π.Σ.

Είναι φανερό πως η τρικομματική κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει το Πυροσβεστικό Σώμα και δεν προτίθεται να προβεί σε καμιά ενέργεια ενίσχυσής του.

Παράλληλα, εύλογα διερωτάται κανείς για τους πραγματικούς λόγους που ο αρμόδιος Υπουργός κ. Δένδιας επί της ουσίας δεν δίνει καμία απάντηση.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News