default-image

Βαρθολομαίος: «Δεν φοβόμαστε, πιστεύουμε στο Θεό που μας προστατεύει...»

Ελλάδα
Βαρθολομαίος: «Δεν φοβόμαστε, πιστεύουμε στο Θεό που μας προστατεύει...»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος απάντησε στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σχέδιο δολοφονίας του, τονίζοντας πως δεν φοβάται, καθώς υπάρχει ο Θεός που τον προστατεύει.

«Δε φοβόμαστε, πιστεύουμε στον Θεό που μας προστατεύει και στις αρχές που λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Οικουμενικός Πατριάρχης.

Προστασία του Βαρθολομαίου ζητεί ο Δημήτριος

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Δημήτριος, με επιστολή του που έστειλε στον Μπαράκ Ομπάμα, ζήτησε από τον Αμερικανό πρόεδρο να ασκήσει την επιρροή του προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Η σχετική ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής αναφέρει πως «μόλις έγιναν γνωστά δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο και σε άλλα μέσα ενημέρωσης που αφορούν σχέδιο δολοφονίας του Παναγιώτατου Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Δημήτριος, απηύθυνε επιστολή στον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, προτρέποντάς τον να ασκήσει τις καλές υπηρεσίες της θέσεώς του για να εξασφαλίσει την ασφάλεια του Παναγιωτάτου».

Iefimerida

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News