Ελλάδα

Γιάννα Αγγελοπούλου: "Εμπιστεύομαι τις γυναίκες..." (video)

Την εμπιστοσύνη που έχει προς τις ικανότητες του γυναικείου φύλλου εξέφρασε για άλλη μια φορά η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο NBC, με αφορμή την κυκλοφορία του «My Greek Drama».

«Είμαι υπέρ των... γυναικών, γιατί είμαστε δυνατές, είμαστε έξυπνες, έχουμε ικανότητες, δίνουμε ζωή και αντέχουμε τον πόνο» είπε χαρακτηριστικά η κ. Αγγελοπούλου, τονίζοντας ότι «Πιστέψτε με, αυτό το τελευταίο (την αντοχή στον πόνο) το χρειάστηκα κατά τη διάρκεια των τσακωμών με τους πολιτικούς όταν οδηγούσα τη χώρα στο να προετοιμαστεί για τους Ολυμπιακούς αγώνες».

Ωστόσο, διευκρίνισε πως το ότι προσέλαβε τον μεγαλύτερο αριθμό γυναικών σε Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων, δεν έχει να κάνει με το φύλο αλλά καθαρά και μόνο με τις ικανότητες των συγκεκριμένων γυναικών. Ήταν οι καταλληλότερες για τις θέσεις.

Σε εκείνο το σημείο, δημοσιογράφος της εκπομπής επεσήμανε πως πολλές γυναίκες αμφισβητούν τον ίδιο τους τον εαυτό. Ερωτηθείσα η κ. Αγγελοπούλου για το πώς μπορεί να αποτραπεί αυτό, απάντησε:

«Μπορούν να ακολουθήσουν το παράδειγμά μου. Ο πατέρας μου, μου έμαθε να κυνηγώ αυτό που θέλω. Έπρεπε και πρέπει να είμαι τολμηρή, έπρεπε και πρέπει να επίμονη -Ω Θεέ μου, έχω σπάσει τα νεύρα πολλών αντρών!- και πραγματικά, δεν δέχομαι το "όχι" σαν απάντηση».

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Πηγή: nonews.gr

Σχόλια