Ελλάδα

Το ένοχο μυστικό της Νέας Μάκρης

Σε οικογενειακό δράμα φαίνεται πως εκτυλίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης Φαίης στη Νέα Μάκρη, αφού μετά την απολογία του 25χρονου Βαγγέλη Στεφανάκη προέκυψαν σημαντικά στοιχεία.

Ο 25χρονος νταής, που δεν δίστασε να σηκώσει το χέρι του και να χτυπήσει -θανάσιμα όπως αποδείχθηκε- τη νεαρή κοπέλα, αποκάλυψε χθες στον ανακριτή πως είχε συνάψει παράλληλη σχέση με την 32χρονη αδερφή της Φαίης, η οποία ήταν παντρεμένη.

Μάλιστα όπως αναφέρει και η Espresso ο ίδιος υποστήριξε στον ανακριτή ότι όσο ήταν ζευγάρι με τη Φαίη, η μεγάλη αδελφή της τον πίεζε να χωρίσει και εκείνη θα έπαιρνε διαζύγιο για να είναι μαζί του.

 Αναφερόμενος στο βράδυ που έγινε το μοιραίο, ο 25χρονος ισχυρίστηκε πως είχε αποκαλύψει τα πάντα στη Φαίη και εκείνη τον πήρε τηλέφωνο και ζήτησε να συναντηθούν για να του ζητήσει εξηγήσεις, ωστόσο λογομάχησαν, καβγάδισαν πολύ άσχημα και η κοπέλα τον χαστούκισε.

 Εκείνος έχασε την ψυχραιμία του και τη χαστούκισε με τη σειρά του με αποτέλεσμα η κοπέλα να πέσει και να χτυπήσει το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια