default-image

Αλαβάνος: "Όχι" σε ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένο

Ελλάδα
Αλαβάνος: "Όχι" σε ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο συνεργασίας του Σχεδίου Β', του κόμματος δηλαδή που ίδρυσε πρόσφατα, με το ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, δήλωσε ο Αλέκος Αλαβάνος σε συνέντευξή του στο real.gr.

«Δύο κυρίως κριτήρια έχουμε στο θέμα των συνεργασιών», είπε ο άλλοτε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εξηγώντας: «Το πρώτο είναι η σύγκλιση σε κοινούς προγραμματικούς στόχους. Με το ΣΥΡΙΖΑ αυτό δεν υπάρχει. Το δεύτερο είναι η συνεργασία να στηρίζεται σε αρχές, σε αλληλεγγύη και ειλικρίνεια, σε αμοιβαία εμπιστοσύνη και να μη ξαναφέρνει και συμβολίζει το παλιό. Συνεργασίες του τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Καμμένο είναι εντελώς έξω από τη δική μας κουλτούρα. Υπάρχει όμως στο ΣΥΡΙΖΑ και ένας κόσμος που δεν ονειρεύεται καρέκλες ούτε σε υπουργεία ούτε σε δημόσιες υπηρεσίες, που έχει αριστερά οράματα.

Με αυτόν τον κόσμο θέλουμε πολύ να έχουμε επικοινωνία», σημειώνει ο Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος κρατά ξεκάθαρες αποστάσεις από την Κουμουνδούρου αλλά και από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, εξαπολύοντας την ίδια ώρα βολές σε ό,τι αφορά τη στάση τους απέναντι στο θέμα του μνημονίου.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News