Ελλάδα

Στη Μακεδονία ο Κυριάκος Βιρβιδάκης

Αναχωρεί την Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013, για τη Θεσσαλονίκη, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης.

Το Σάββατο, 11 Μαΐου 2013 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί υπό την προεδρία του στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας & Θράκης, σύσκεψη με θέμα «Πορεία υλοποίησης των Περιφερειακών Σχεδίων για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων».

 Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Μάρω Ευαγγελίδου, οι Περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. Αριστείδης Γιαννακίδης, οι πρόεδροι των Π.Ε.Δ Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, οι πρόεδροι των ΦΟΔΣΑ των δύο Περιφερειών και άλλοι εμπλεκόμενοι στο θέμα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στις δύο περιφέρειες.

 Μετά τη σύσκεψη ο κ. Βιρβιδάκης θα μεταβεί στο Δήμο Παιονίας του Κιλκίς,  όπου την Κυριακή θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την 95η επέτειο της Μάχης του Σκρα, η οποία είναι καταγεγραμμένη ως μια από τις λαμπρές σελίδες της ιστορίας μας.

 Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 10.30π.μ με δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Σκρα και επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο των πεσόντων.

 Υπενθυμίζεται ότι την περίοδο που ο Κυριάκος Βιρβιδάκης ήταν Δήμαρχος Χανίων, ο Δήμος Χανίων είχε αδελφοποιηθεί με τον τότε Δήμο Αξιούπολης, ο οποίος σήμερα έχει ενσωματωθεί στο Δήμο Παιονίας, στην περιοχή του οποίου βρίσκεται το Σκρα.

Σχόλια